_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011)
Публикувано на: Пон Фев 28, 2011 3:32 pm
crazy_little_crow
Последна промяна ShaLaLa на Съб Мар 05, 2011 12:33 pm, променена общо 1 път
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011)
Публикувано на: Пет Мар 04, 2011 1:23 pm
Darkprince
Mного добри спомени ми навя трейлъра. Като другите, и аз съм забравил доста неща, дори може би повечето. Очаквам нещо епично, имайки предвид актьорите и готиния трейлър.
Публикувано на: Чет Мар 10, 2011 9:03 am
flssdd
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
http://www.themaesterspath.com/ - малко пъзелчета, добре че ги имам книгите пред мене, че само с единия се мъчих и ако сте така добри може да се регистрирате от тук, че явно може да се събират някакви последователи ли, ученици ли, представа си нямам те за какво са ми
Публикувано на: Пон Мар 14, 2011 5:36 pm
nozo
Оставаше с тез описания в книгите HBO точно декорите и костюмите да пренебрегнат но аз се тревожа как тоз Кит Харингтън ли е, къф е, ще го изиграе Джон Сноу. На външен вид изобщо не ми се вписва в ролята. Само да не вземе да ми крецака любимия герой Иначе горе-долу другите са си точно Има ли някакво трейлърче излязло, където да се виждат вълците?
Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 10:13 pm
Claymore47_Fen
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 53 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения