|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Съб Юли 16, 2011 7:01 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Това с The Lizard го спекулират от доста време. И пак познаха Трябва да се види Andrew Garfield как ще се справи с ролята, все пак игра добре в The Social Network. Но шансът да е зле е доста голям.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Чет Юли 21, 2011 2:42 pm |
|
DMB |
|
|
|
Защо продължават да правят Питър Паркър като някъв юзър в тийн проблем? Питър Паркър е досаден, самонадеян и ръси дебилни лафове... В играта Shattered Dimensions успяха три спайдърмена да направят както трябва (щото 2099 не ме изкефи толко), а на големия екран само некви емота плескат. Карат ме да си дръпна TAS, да се заключа в нас и никога повече да не съм свидетел на този ужасен несправедлив свят
_________________ Breathe deep, take it all, it comes cheap. Open up my head and let me out. So much we take for granted.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Пет Юли 22, 2011 1:49 am |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Vego написа: Как винаги избират толкова нелицеприятни главни герои?! dream_dragon написа: Прилича на героя от анимацията. ? Трудно ми е да намерия картинката в момента (може би защото вече бъка от картинки за филма), но отново напомням вселените/паралелните реалности в Марвел са доста. Този е доста стара версия. От тогава има три четири промени. Но аз иначе този от новия филм го асоцирам от една 3Д анимация излъчвана по нова за кратко или поне аз само два епизода мернах.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Чет Авг 18, 2011 11:21 pm |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Току що гледах един коментар в един сайт за трейлъри, който казва, че просто се налага да се пренаправи филма и то май отначало. Излиза Avengers, в тийзъра видях в една зала героите от игралните филми Железният човек, Тор, Хълк, Капитан Америка и Самюъл Джексън нали играеше някакъв от ЩИТ и други. Та, идеята на римейка била както в Хълк (нали и на него направиха така римейк), да смеси историите, за да добави и паяка там. Явно мислят да смесят цялата поредица, както е в анимационните. Май ще трябва да наваксам с Тор и Капитан Америка.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм: The Amazing Spider-Man (2012) Публикувано на: Съб Авг 20, 2011 8:50 pm |
|
dikidera |
|
|
|
Едно ще ви кажа, Марвел вселената е огромна. Дори не можете да си представите, колко детайли има за всеки герой в Марвел Wiki-то. Само като почнах да чета...и забравих къде съм. Ultimate Spider-Man е мъртъв. zlobcho написа: Току що гледах един коментар в един сайт за трейлъри, който казва, че просто се налага да се пренаправи филма и то май отначало. Излиза Avengers, в тийзъра видях в една зала героите от игралните филми Железният човек, Тор, Хълк, Капитан Америка и Самюъл Джексън нали играеше някакъв от ЩИТ и други. Та, идеята на римейка била както в Хълк (нали и на него направиха така римейк), да смеси историите, за да добави и паяка там. Явно мислят да смесят цялата поредица, както е в анимационните. Май ще трябва да наваксам с Тор и Капитан Америка. Toва едва ли е вярно. Spider-Man няма как да го включат с Avenger-ите. Недостатъка му е, че без високи сгради е за никъде. А и анимациите с авенджърите винаги са били без спайдър мен.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|