|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:25 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2010/2011 Публикувано на: Пон Апр 19, 2010 12:42 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
^ Новак, разбира се нямаме лични мнения. Как очакваш да бъдем форум общество, ако всеки си мислеше, каквото си иска?
Дуейн Джонсън е добър актьор с калпави роли, а Тоби Макгуайър не струва като Питър Паркър. Хийт Леджър струва само като Жокера и никакви извратени размишления не могат да променят тези факти.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2010/2011 Публикувано на: Пон Апр 19, 2010 12:42 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Johnny Cage написа: Мисля,че не е тук мястото да спорите какъв актьор бил Скалата и двамата спорите за мнението си върху него,което е адски безсмисленно. KISSSY написа: Отключвам темата за коментари, резюмета и спекулации по филмите. Нека се върна към дискусията ни. Няма как да изгледам всички филми, които излизат. 2006 година беше много силна от страна на филми и точно този, които даде като пример даже не съм го видял като трейлър или в някоя реклама. Колкото и да го хвалиш Скалата не можеш да го издигнеш в моите очи, колкото и "нагъл" да мислиш, че съм. За мен Тоби се представи блестящо в ролята като човекът паяк и само наивен антифен не би го признал. Mark Wahlberg е добър актьор, които играе силни роли само в 1 сфера. Напоследък се губи от радара ако не броим комедията, в която участва и предстои да излезе. Sean Penn е актьор от ниво, но годинките му се натрупаха малко в повече. Нека ти дам моя извод. Тоби събра доста опит от трите филма, основно и това си пролича в Brothers, който силно се съмнявам, че не си гледал. На това аз му викам резултат. Скалата може и да имал добра роля, силна и наистина вдъхновяваща (ще гледам филма, който даде за пример), но това изглежда не е било достатъчно. Филмовата му кариера не прогресира, ако изключим кеча. Не знам на какво се дължи това, може би не обръща внимание толкова на нея.
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2010/2011 Публикувано на: Пон Апр 19, 2010 12:46 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Цитат: За мен Тоби се представи блестящо в ролята като човекът паяк и само наивен антифен не би го признал. Поправка: Тоби се представи блестящо в ролята си на актьор, който играе човекът паяк. Не съм наивен антифен, дори не смея да твърдя, че дотолкова съм се кефил като малък на Spider Man, че да съм си изградил много ограничена представа за него, та да плюя по всички други интерпретации, просто Тоби Макгуайър в трилогията е слаб. Единствената причина (ако може да се нарече причина) да се гледа който и да е от филмите е Уилям Дефо. Всичко друго е просто оправдание за сюжет между ефектите, които признавам, че са добри.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2010/2011 Публикувано на: Пон Апр 19, 2010 12:54 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Willem Dafoe има същия проблем, който и Jack Nicholson. Винаги е искал да играе роля като "добрия" във филмите, но просто като застане пред камерата с това лице няма как да се случи. snookie написа: Dypeshnik написа: Willem Dafoe има същия проблем, който и Jack Nicholson. Винаги е искал да играе роля като "добрия" във филмите, но просто като застане пред камерата с това лице няма как да се случи. Бе в Boondock Saints много добре изиграва добрия... второстепенен. Няма как да няма изключения.
Последна промяна Dypeshnik на Пон Апр 19, 2010 12:59 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2010/2011 Публикувано на: Пон Апр 19, 2010 12:56 pm |
|
snookie |
|
|
|
Dypeshnik написа: Willem Dafoe има същия проблем, който и Jack Nicholson. Винаги е искал да играе роля като "добрия" във филмите, но просто като застане пред камерата с това лице няма как да се случи. Бе в Boondock Saints много добре изиграва добрия... второстепенен.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2010/2011 Публикувано на: Сря Апр 21, 2010 4:11 pm |
|
Johnny Cage |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
|
Това ми прилича на някъв фейк фенедит,то се вижда от далече,но не се и учудвам ако американците са решили след гаврата със DBZ да измислят и втора такава и за Наруто off: snookie написа: ^ Новак, разбира се нямаме лични мнения. Как очакваш да бъдем форум общество, ако всеки си мислеше, каквото си иска? Имам предвид,че не се придържате към темата уе, Шноки ~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie Premiere - 2010/2011 Публикувано на: Съб Апр 24, 2010 11:47 pm |
|
От_Икебана |
|
|
|
Johnny Cage написа: Това ми прилича на някъв фейк фенедит,то се вижда от далече,но не се и учудвам ако американците са решили след гаврата със DBZ да измислят и втора такава и за Наруто off: snookie написа: ^ Новак, разбира се нямаме лични мнения. Как очакваш да бъдем форум общество, ако всеки си мислеше, каквото си иска? Имам предвид,че не се придържате към темата уе, Шноки ~ Обсъждаме актьори, участващи във филми, за които разбираме, че ще излизат в близкото бъдеще. Колко по-голямо придържане към темата искаш?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|