|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 1:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 2:46 pm |
![Аватар](http://i25.photobucket.com/albums/c95/dirman/av9.jpg) |
Blinkers |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Яну 02, 2007 3:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Стара Загора
|
Супер добра група,имат яко зарибени парчета.
Трент Резнър е голяма работа.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 25, 2008 3:57 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Aз както и мн други хора в тоя форум 5 пари не давам кво др правят освен музика. Как ще ме убедиш, че струват при т'ва положение ?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 4:08 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
adidaf написа: Тогава недей да се изказваш, че последния им албум бил несвързани звуци и че те дразнели как изглеждат. При положение, че тоя "наркомански" период е бил преди десетина и повече години - сега няма нищо общо с новите им проекти, които са много интересни и иновативни.
И щом им слушаш само музиката, тогава наистина никога няма да ги разбереш. При тази група музиката не стои на първо място или поне си дели първото място с послания и идеи, които са си по принцип типични за индъстриал метъла.
Не е за всеки, защото повечето ги мързи да мислят и нямат малко въобръжение. NIN наистина не правят само музика, ами и покрай нея има и много други работи, които някои хора дори не си дават зор да разберат и се изказват. Ти отново не разбра какво ти говоря. Слушал съм всичко тяхно, няколко пъти, и казах, че последният албум е много нетипичен, като е почти изцяло инструментален. Не съм ги виждал изобщо, не знам как прецени, че ме дразни визията им. Както някои биха казали "гей са", така казах "наркомани са". И е така, защото имат песни, които може да ти хвърлят душата от някой мост, докато усмислиш нещата и се върнеш в тялото си. Сядаш в 6 сутринта и слушаш сънспотс, да не говорим за клипът от турнето им, right where it belongs. и т.н.т. Фен съм им, но не мога да кажа, че вниманието ми е главно съсредоточено върху тях, защото примерно голяма част от "заспите им", не ми харесват. И пак съм на мнение, че не е нужно да им гледам другите простотий, защото си имам достатъчно занимания, но нали знаеш, всеки с лудостта си. adidaf написа:
Ще пропусна.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Мар 26, 2008 11:53 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13446_1254927421.png) |
snookie |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Lord_Hellhammer написа: Вижте какво, темата съм я сложил за всички почитатели на групата или за хора на които може да им хареса, а не за разни смешници, които просто търсят къде да цъфнат с някое смешно злобно мнение, че да им се увеличава бройката. Ако някой не му харесва групата да си пести коментарите, а не да се прави на интересен и на много разбиращ и да "сее акъли" айде гледайте си вашата работа ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Прощавай... Следващия път като влизам във форум, няма да си изразявам мнението... Щом не ви харесва...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 23, 2008 4:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=22352.jpg) |
Kaelyn |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
По едно време много им се кефех, но сега нещо ми мина ентусиязма. Имат някои много добри песни обаче
Personal favorites:
The fragile
Perfect drug
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 23, 2008 5:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19974_1262209381.jpg) |
Ishy |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Пон Дек 17, 2007 11:29 pm Мнения: 394 Местоположение: Varna/Pazardjik
|
Hurt е вликата песен ![:headbang:](./images/smilies/icon_headbang.gif) След толкова години още си я слушам.
П.П. Имам един въпрос. За каква група говорим щом всички освен Trent Reznor (вокалиста) се сменят през няколко години? Просто ми е любопитно
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 07, 2008 2:04 pm |
![Аватар](http://i40.photobucket.com/albums/e225/Soichirou/1901128.jpg) |
Nevermore |
|
|
Албумчето хич не е лошо. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Особено Head Down, Echoplex (която също излезе малко преди самия албум, както Discipline) и Lights In The Sky са ми фаворити.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 07, 2008 4:37 pm |
adidaf |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Ishy написа: Hurt е вликата песен ![:headbang:](./images/smilies/icon_headbang.gif) След толкова години още си я слушам. П.П. Имам един въпрос. За каква група говорим щом всички освен Trent Reznor (вокалиста) се сменят през няколко години? Просто ми е любопитно ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ами точно затова то е по-скоро проект Nine Inch Nails, отколкото постоянна група и точно това им е уникалното.
Новият албум е супер и напълно в духа на Year Zero. Сега доколкото разбирам се очаква и Year Zero 2, дано само да го пуснат по-бързо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Май 07, 2008 7:38 pm |
denik |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Новия албум кърти мивки! Страшен е и евала му казвам на Трент, че го пусна изцяло безплатно!
Ghosts (който излезе по-рано тази година), също доста ми хареса, тъй като съм фен и на ембиънт музиката, но определено последния албум е едно завръщане към корените на групата и това доста ме кефи
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 08, 2008 8:12 pm |
![Аватар](http://i40.photobucket.com/albums/e225/Soichirou/1901128.jpg) |
Nevermore |
|
|
То и филм по Year Zero уж се очакваше, дано и такъв излезе. А иначе сега се върна един от предните китаристи на групата - Robin Finck. Ако сте гледали Closure, той е китариста там. Сформира се един готин line-up отново, само дето ме е яд, че го няма Jeordie White.
Не съм съгласен, че е завръщане към корените. Завръщане е, но просто към With Teeth. Което и исках де. ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Стила на With Teeth ми харесва най-много и за това се радвам, че новия албум напомня на него.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 10, 2008 5:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11365_1251334916.png) |
Lord_Hellhammer |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 4:42 pm Мнения: 1518 Местоположение: Proxima Centauri
|
lilkid написа: snookie написа: Бати педераското име... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) В случая нямам мнение относно името но групата не са по вкуса ми ... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) тва сеедно да ми препорача някой boys like girls ... Групата не е нищо особено ... Лично мнение !
ем тия които имат ограничени знания по английски и се представят не това ковто трябва, много ясно че ще им се струва педераско
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|