|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Препоръки - ТУК! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 21, 2013 3:53 pm |
djonitobg |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Препоръчаите ми някоя анимация като Върховния Спайдърмен и Тайните на Гравити Фалс
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Препоръки - ТУК! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 18, 2014 12:22 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16270_1357055302.jpg) |
zlobcho |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
xPsychOx:Посочи поне някакъв жанр бе. Има много добри филми от 80-та насам. Аз лично съм умирал от смях на Ергенско парти, Отново на 18, Алчни хора, Мъже на работа... Да не говорим за екшъните, Умирай трудно, Смъртоносно оръжие... Фантастики от сорта на Пришълецът, Хищникът... Сега, тези вероятно всичките си ги гледал, но ако посочиш някакви по-конкретни жанрове, може да успея да ти измисля някакво заглавие. djonitobg: Ти толкова широк пример си дал, че нямам думи. Ако искаш нещо като Човекът паяк, там са Железния човек, Бен 10, Супермен, Батман, Робин и колко много още. Ако искаш нещо като Графити фолс, трябва да видиш Лабораторията на Декстър, Реактивните момичета, Джони браво, Грим и Ивъл и колко още не е истина. Ако питаш мен лично, изнамери си и изгледай Megas XLR.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Препоръки - ТУК! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 22, 2016 8:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=51491_1567497378.png) |
ONEPIECEFTW |
Модератор |
Регистриран на: Вто Юли 16, 2013 11:44 pm Мнения: 1791 Местоположение: Japan
|
На мен пък, ако може ми препоръчайте някаква комедия("Бели мадами" ми харесва като комедия, такъв тип). И някакъв екшън като Ip-man или the raid, т.е яко бой.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Препоръки - ТУК! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 25, 2016 11:18 am |
![Аватар](https://i.imgur.com/wdWQrQV.gif) |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
^ 21 jump street, ако си го пропуснал някак си Hot Fuzz
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|