|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 11:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 8:38 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
То се знаеше, защото Сара Уейн Калис е в напреднала бременност и поне засега не смята да играе роли. Виж нататък ще е голям автогол на продуцентите ако я върнат и видиш ли това било главата на някоя друга, която е така гримирана, че адски да прилича на Сара. Засега трети върви доста добре, по-слабите персонажи по един или друг начин ги отсвириха във втори сезон и засега само психопати и един гений. Интересното според мен тепърва ще предстои.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 9:00 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Сигурно бая ще се карат със Линкълн за това, че е премълчал , а бе драми въобще
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Окт 09, 2007 9:29 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Важното е да направят скандал между братята , какво аз щях да направя не е важно във този случай. Сто процента ще се скарат и другия ще съжали, че е постъпил\казал така и ще хукне да му помага. Хайде да не се рпавя на сценарист ще видим какво ще стане нататък. Между другото Rockmond Dunbar (C-Note) и той напусна по собствено желание сериала, и едва ли ще се появи повече освен като гостуващ актьор.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Окт 11, 2007 6:17 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Как да го няма Сукре? Името му все още фигурира във надписите - Amaury Nolasco Също е и показан в опънинга
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|