Епизода беше супер интересен според мен.Факт е че Хаус имаше много малко реплики и участие пред камерата от обикновенно.Не ми допадна много,защото все пак сериала е за самия лекар не екипа му,но предполагам,че този епизод само по себе си е така замислен.
Публикувано на: Чет Окт 08, 2009 2:02 pm
snookie
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
Според мен Хаус няма да си е на старата позиция,просто колегите му ще го тълкуват като такъв независимо той дали иска или не.Излиза от онова забравено от бога място и какво да разбере,че няма право на избор и стария му начин на живот е единствения начин да "продължи" напред.Изглежда няма какво да заинтригува гениалния му мозък освен медицината... Харесват ми сегашните епизоди заради разнообразието,което намирам в тях и различния Хаус.Колегите му малко по малко се опитват да се приспособят към новата персона,която има.
Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 3:29 pm
snookie
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
извод: "Гузна съвест се убива ако не с малко, то с много алкохол" За момент си помислих, че Хаус пак изперкулясва...причината обаче се оказа типична за Уилсън
_________________ Where does the good go~
Заглавие: Re: Дискусии: Доктор Хаус (House M.D.)
Публикувано на: Вто Окт 20, 2009 11:16 pm
snookie
извод: "Гузна съвест се убива ако не с малко, то с много алкохол" За момент си помислих, че Хаус пак изперкулясва...причината обаче се оказа типична за Уилсън
Аз само едно не схванах... ...
като беше Уилсън в спалнята, тогава защо чу шепоти в кабинета си... Или тва бяха минувачите?
Публикувано на: Сря Окт 21, 2009 12:01 am
KISSSY
Spamoza Vulgaris
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 40 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения