|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 8:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юни 23, 2011 2:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
damz най-накрая седнах да го гледам сериала и снощи опуках 5 сериии. Много як сериал баси Много ми хареса как са ги направили повечето герои от книгата, макар че специално Джон, който ми е любим персонаж, не ми хареса актьора. Вълчетата са супер ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) А Джуджето ( the imp) рулира от всякъде ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) п.п. изненадах се колко много голотии има в сериала, но не мога да се оплача, тази Денерис, драконката, е такава сладурана много истински са го направили, виждал съм "исторически" филми, които да изглеждат по-малко правдоподобни. Също любима сцена ми е и тази с малкото момче и бабата дето му разказваше страшни приказки Зимата иде мдаа
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 24, 2011 2:58 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Наистина имаше моменти, в които тръпки ме побиха, а това не го може всеки филм. Последните 3 епизода сякаш нещо им липсваше, не знам какво точно, но силните моменти в тях отвличаха вниманието ми Определено HBO се справиха отлично с адаптацията. Една от най-добрите, които съм виждал, може би най-добрата фентъзи такава. За сериал де
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юни 24, 2011 12:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23574_1304813820.jpg) |
ShaLaLa |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Натали Дормър (Ан Болейн от "Тюдорите") ще играе Марджъри Тирел в следващия сезон. Инфо за героинята: Марджъри е 16 годишно момиче, единствена дъщеря на лорд Мейс Тирел, пазителя на Запада и лорд на Планински рай, и лейди Алари Хайтауър. По-малка сестра е на сър Лорас Тирел. Изключително красива и умна, Марджъри става кралица на седемте кралства след като се омъжва за крал Ренли Баратеон. Лично мнение: много по-млада трябваше да е
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 25, 2011 6:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=13061_1366225766.png) |
Aspirin4o |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Юли 05, 2007 9:28 am Мнения: 4552 Местоположение: Manchester, United Kingdom
|
Че има ли значение? Важно е да може да изиграе ролята. Аз лично предпочитам актриса, която може да се представя като 16-18 годишна разглезена щерка, пък ако ще и на 40 да е, отколкото 20-и нещо годишна жена, която са избрали само заради гладката ѝ кожа и единственото което прави на снимачната площадка е да седи и да се оглежда като в небрано лозе. А пък тези от нас чели книгите знаят, че Марджери Тирел не е героиня, която ще се появи само в 2-3 епизода. Така, че качеството тук според мен е по-важно е ЕГН-то
Последна промяна Aspirin4o на Нед Юни 26, 2011 12:42 am, променена общо 1 път
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юни 25, 2011 8:48 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27985_1286709211.jpg) |
Claymore47_Fen |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
ShaLaLa написа: Натали Дормър (Ан Болейн от "Тюдорите") ще играе Марджъри Тирел в следващия сезон. Инфо за героинята: Марджъри е 16 годишно момиче, единствена дъщеря на лорд Мейс Тирел, пазителя на Запада и лорд на Планински рай, и лейди Алари Хайтауър. По-малка сестра е на сър Лорас Тирел. Изключително красива и умна, Марджъри става кралица на седемте кралства след като се омъжва за крал Ренли Баратеон. Лично мнение: много по-млада трябваше да е ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) SPOILERS MUCH?!
_________________ MyMangaList MyAnimeList
![Изображение](http://store.picbg.net/pubpic/53/B7/5667f7e256ac53b7.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|