Ефектите му не ме впечатлиха още в трейлърите, въпреки че всички само за тях говореха. Най-много да си докарам болки в очите заради смотаното 3D. За тия пари за кино ще си купя някоя книга. Ефектите в главата ми са по-ефектни от тоя напудрен СиДжи.
В трейдърите нищо не показват. Ако не друго, ефектите къртят паважа отвсякъде. На бас че хардкор нърдовете са свършили два пъти в гащите, както ти свършваш на Жо Жо.
Фалконе, като нищо ще почнат да се пръкват всевъзможни екранизации, само и само Близард да отворят кранчето. Засега стъпват предпазливо, ама ако видят, че са напипали вената, ще почнат - за добро или за зло.
Публикувано на: Чет Юни 16, 2016 7:00 pm
Cha0s
Хм! Само на мен ли ми допадна безусловно? Ефектите бяха достатъчни, за да запълнят цялостното впечатление, но сценария... Ех, този сценарий! Направо ме разби. Сега нямам търпение за двойката и тройката. поне доколкото разбрах е бил предвиден за трилогия и въпреки тоталния крах първите дни в Америка, в чужбина е покрил разходите и дори е излязъл на печалба, така че: Очаквайте продължение!
Публикувано на: Съб Юли 09, 2016 10:45 am
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Някъде попаднах на перфектен (добре де, почти идеален) коментар за филма и ме накара да се замисля за това, което съм гледал. Той има доста недостатъци, по линия на сюжета и действието, но визуално е ... какво пък, нека си го кажем - чудесен. Трябваше само да покажат повече от типичното разнообразие на Warcraft света и щеше да перфе
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 34 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения