Трябва да призная, че тия първи 3 епизода ме хвърлиха в потрес. Първи сезон беше тегав за гледане, муден, без особена харизма, но началото на втори сезон е съвсееееем друга бира. Май е вече време да изчета и тази книга.
Публикувано на: Нед Фев 12, 2017 12:03 am
Naruto
AnimeGod
Е, те са 4 книги. Първата спокойно мога да я чета, през това време ще изгледам и 2-ри сезон за втората книга. За останалите две ще преценя първо книгите ли ще са или сериала /ако изобщо ги адаптират/.
Публикувано на: Пет Фев 24, 2017 11:13 pm
Naruto
AnimeGod
Интересен е, и ми харесва много. Космическата битка с надписа на Fedex беше мега добра. Няма втора като нея. Изгледал съм бая sci-fi просто по - добра битка няма!
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Заглавие: Re: Сериал: The Expanse (2015)
Публикувано на: Сря Апр 19, 2017 5:54 pm
Ragnos
Гледал съм го. Не помня много просто не беше кой знае какво. Ако имаше какво да се запомни съм го запомнил, но абсолютно нямаше интересни бойни сцени в космоса. Просто за протокола: краят на сериала за малко да ме накара да скоча от някоя сграда и същевременно да си прережа вените с нож.
Екпандъжна си беше истината. Когато патроните пронизваха кораба и всичко останало леле осъзнах какво наистина е битка в космоса. Уникално!
_________________ arghhhhhh
Качвайте си субтитрите отделно в сайтове за субтитри, че накрая и вие няма да си намерите буквите.
Заглавие: Re: Сериал: The Expanse (2015)
Публикувано на: Чет Апр 20, 2017 9:19 pm
Ragnos
Гледал съм го. Не помня много просто не беше кой знае какво. Ако имаше какво да се запомни съм го запомнил, но абсолютно нямаше интересни бойни сцени в космоса.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения