|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Lady Gaga Публикувано на: Нед Юни 23, 2013 5:41 pm |
|
sarfios |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 11:29 pm Мнения: 1117 Местоположение: Sofia
|
Жал ми е, малко за нея защото съм сигурен, че тя осъзнава истината, а именно, че не може да изпъкне с талант и изразяване на естествената и личност, а само със скандална театрална пиеса, в която тя играе fictional character и не е себе си, но се продава в покварения MTV свят в момента.
Тези хора са за цирка, и Азис трябва да е нейния крал. Още по жалко от това е, че много хора изоставят музикалните си пътища за да гонят, бюджетните повърни... За пари, и от цирка да не си на клоун ще се направиш.
_________________ Trying to fit in the latest social anime trends and aristocracy circles. My daily routine starts with posting weird pseudo-humoristic s*it. Yeah.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Lady Gaga Публикувано на: Нед Юни 23, 2013 5:45 pm |
|
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
jenny_ написа: Абсолютно. Доста често ме питат същото tho. 91-ви, предполагам и ти също? 90 съм, ама то пак е близо.
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Lady Gaga Публикувано на: Нед Юни 23, 2013 5:47 pm |
|
jenny_ |
|
|
|
Напротив, тя много добре разбира индустритята. Заявявала го е в много интервюта, че знае че е продукт и знае какво трябва трябва да направи за да успее. Но това е бил единствения начин да пробие и да си извоюва място. Лейбъла й в момента има доста малък контрол върху нея, в сравнение с други изпълнители. Например, тя не прави почти никакво продуктово позициониране и не участва в никакви реклами. Във всичките клипове от последния й албум няма безмислено флашване на телефони, водки, слушалките на д-р дре и тям подобни. В действителност тя не е толкова глупава колкто предполагам мислите повечето, че е. Moon написа: jenny_ написа: Абсолютно. Доста често ме питат същото tho. 91-ви, предполагам и ти също? 90 съм, ама то пак е близо. Е, да. Нищо, приемам това за 16 като комплимент.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Lady Gaga Публикувано на: Нед Юни 23, 2013 9:48 pm |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
AnimeMetalGirl написа: Love child написа: AnimeMetalGirl написа: а не седи на едно столче в средата на сцената само дето на колко е Гага и на колко е Мадона? първо не говоря за баба ти Мадона, а за 22-годишната Адел, която е по-млада от GAGA ако ще говорим за възраст... поне глас вади. Де го на Гага гласО? ок, хубаво. музиката й не е нищо ново гласът й - нищо ново стилът й - нищо ново jenny_ написа: Love child написа: AnimeMetalGirl написа: а не седи на едно столче в средата на сцената само дето на колко е Гага и на колко е Мадона? едит: Джени, поп музиката е един от първите стилове, които започнах да слушам и още съм фенка. Просто не смятам, че музиката на Гага заслужава цялата тая хвалба. Цитат: И беше главната причина да се отмени don't ask don't tell политиката в американската армия. totally music related(?) Gurl bye... Аз не говоря само за музика. Темата е за Гага като цяло, не само музикалната й кариера, но и всичко останало. Уважавам, мнението ти, но ще се изненадам да ми покажеш кое от другите момичета е по-добра от Гага. хубаво, но нали говорим за кралица на музиката, не за майка Тереза Занимава се с благотворителност? - More power to her! но и много други звезди правят същото пп. Някак си иронично ми е как Anime MetalGirl е от силните защитници <3 -- edit: мненията само от картинки са за спама (:
|
|
|
Заглавие: Re: Музика: Lady Gaga Публикувано на: Нед Юни 23, 2013 10:12 pm |
|
Малкото_Елфче |
|
|
|
Love child написа: пп. Някак си иронично ми е как Anime MetalGirl е от силните защитници <3 -- edit: мненията само от картинки са за спама (: не виждам опция за смяна на ника и личните нападки са за личните съобщения, haters gonna hate ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|