Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:15 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 4 [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм: Iron Man 3 (2013)
МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2012 2:02 pm 
Аватар
Spamoza Vulgaris

По тая логика Киси никога няма да е доволна, щото брадясалия никога не си размахва шнура :? А и нещото което няма как да се отрече на филмите за Iron Man е, че героя наистина си има обща готина презентация. А за да ми схванеш намека за трансформърса - не знам дали динамиката която искаш е точно от този тип - безсмислено грандиозно блъскане, избухване, дращане и изригване на купчини метал или малко прелюдия, представяне на плота и качественото обосноваване на големия тупаник.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2012 3:09 pm 
Аватар

Аз не виждам проблем с костюма?

Изображение

Изображение

Базиран е на The Iron Patriot от комиксите Dark Avengers/ Siege и т.н В комиксите костюма се ползва от Нормън Осбърн от Спайдър-мен, ма той няма да е част от Iron man 3, за тва кой ще ползва тоя костюм не е ясно май.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Окт 27, 2012 7:28 pm 
Аватар

Изображение

Мен този ми направи отвратително впечатление.

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2012 12:17 am 
Аватар

Само заради Мандарина ще го гледам.
Най-накрая!

МнениеПубликувано на: Нед Окт 28, 2012 2:31 am 
Аватар
*

KISSSY написа:
По тая логика Киси никога няма да е доволна, щото брадясалия никога не си размахва шнура :? А и нещото което няма как да се отрече на филмите за Iron Man е, че героя наистина си има обща готина презентация. А за да ми схванеш намека за трансформърса - не знам дали динамиката която искаш е точно от този тип - безсмислено грандиозно блъскане, избухване, дращане и изригване на купчини метал или малко прелюдия, представяне на плота и качественото обосноваване на големия тупаник.

Squall years ago написа:
Какво е трансформърс ли?
Трансформърс е Американски пай с голями роботи. Извинявам се, но когато роботите започнат да те дразнят в трансформърс нещата са наистина сериозни!1

Ефектите във втората част са горе долу като тези в първата част, но с леки подобрения. Има сцени от по 3-4 секунди. Монтажа е зле и камерата не се спира, в резултат на което не се разбира нищо.

От роботите Jetfire е супер красив и много добре направен - добре анимиран, готино озвучен. Обаче, че Jeftire НИКОГА не е бил десептикон, това е друга подробност!

Има реклама на съединените американските щати, неоспоримото величие на армията, на обама, трансформър, който се трансформира в.... ЧОВЕК!?, дразнеща майка на главния актьор, малък перверзен робот, който охажва Меган Фокс повече от главния герой, секс сцена с кучета(О, господи!)... етц.
Даже имаше роботи, които бяха негри и си пускаха нещо, което трябваше да са "иронични шеги", но в този филм хумора обикновено е на сексуална тематика, а когато не е... нещата зле.

Филмът е касов. Изкарва много пари, защото е гледаем за кино. Аз лично го гледах два пъти. Предимството на тези плиткоумни филми е, че са толкова тъпи, че не знаеш какво е станало в миналата част и свободно гледаш продължението. А, продължение обикновено има, защото, както казах, е гледаемо на кино за обикновен пасивен обзървейтър.

Предполагам, че за да се изкажа по-адекватно за екшъна, който би следвало да има във филмите на Иран Ман, трябва да гледам някоя от анимационните серии и да се вдъхновя повече. Засега мисля, че Айрън Мен е един от най-най успешните им продукти за комиксова адаптация, даже като излезна първия филм и като го изгледах бях сигурен, че е така, но в момента не мисля по същия начин; смятам, че можеше да е доста по-добро положението. Има един момент в който плота избозва толкова много, че дори тва, че е взето от комикса не ми е валидно оправдание да кажа - окей. Иначе ще се получи ок и това, вече строят върху добра база, щом Мики Рурк можеше да размахва наелектризирани камшици по време на някакво рали без да го смажат като хлебарка и цялото нещо да лъха на ташаци, мисля, че от тук и по-лоши неща ще се харесат.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 3:35 pm 
Аватар

нов постер
Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 31, 2013 4:29 pm 
Аватар

култ!

МнениеПубликувано на: Пет Фев 01, 2013 10:08 am 
Аватар

:o Възможно ли е хората гледащи подобни филми да не схващат нищо от смисъла им? Сцената с ягодите в 2 е много съществена, защото в една кратка сцена показват чрез нея сумати недостатъци на главния герой. Показва с егоизма си колко много е окъкал ситуацията и вие наричате това безсмислено? Че то в тази сцена имаше повече смисъл отколкото в последната битка с Мики Рурк бе! А като гледам официалният трейлър и направо нямам търпение да тръгва вече по кината. От филмите за супергерои Здравко Желязков ми е на първо място. Дори в Отмъстителите той беше движеща сила. Само се чудя сега, като го посмачкат, дали ще му знае пак толкова устата? :lol: Че то по принцип в това му е чара. Ама като гледам Бен Кингсли, Гай Пиърс, обещава да е голямо изживяване. :wow:

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2013 2:23 pm 
Аватар
*

Следващия филм нека да се развива в ягодова долина. ='D

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 04, 2013 11:17 pm 
Аватар

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 1:37 am 
Аватар

На мен пък досега всички филми за тенекията са ми харесвали. Единствено само той е конкуренция на Батман в мойте очи ако става въпрос за филми. Всички други са били колкото да има кво да кажа че съм гледал през седмицата...meh...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 08, 2013 2:56 am 
Аватар

Яко е, че ще е с Мандарин, щото тоя от втория филм изобщо не знаех кой е!

МнениеПубликувано на: Нед Фев 10, 2013 6:03 pm 
Аватар

^ Ivan Vanko mix от The Crimson Dynamo и Anton Vanko a.k.a. Whiplash

Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 25, 2013 8:41 pm 
Аватар

още снимки

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 05, 2013 9:03 pm 
Аватар

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 4 [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]