|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 11:15 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Филм: Iron Man 3 (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Окт 27, 2012 2:02 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
По тая логика Киси никога няма да е доволна, щото брадясалия никога не си размахва шнура ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) А и нещото което няма как да се отрече на филмите за Iron Man е, че героя наистина си има обща готина презентация. А за да ми схванеш намека за трансформърса - не знам дали динамиката която искаш е точно от този тип - безсмислено грандиозно блъскане, избухване, дращане и изригване на купчини метал или малко прелюдия, представяне на плота и качественото обосноваване на големия тупаник.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Iron Man 3 (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 28, 2012 2:31 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
KISSSY написа: По тая логика Киси никога няма да е доволна, щото брадясалия никога не си размахва шнура ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) А и нещото което няма как да се отрече на филмите за Iron Man е, че героя наистина си има обща готина презентация. А за да ми схванеш намека за трансформърса - не знам дали динамиката която искаш е точно от този тип - безсмислено грандиозно блъскане, избухване, дращане и изригване на купчини метал или малко прелюдия, представяне на плота и качественото обосноваване на големия тупаник. Squall years ago написа: Какво е трансформърс ли? Трансформърс е Американски пай с голями роботи. Извинявам се, но когато роботите започнат да те дразнят в трансформърс нещата са наистина сериозни!1
Ефектите във втората част са горе долу като тези в първата част, но с леки подобрения. Има сцени от по 3-4 секунди. Монтажа е зле и камерата не се спира, в резултат на което не се разбира нищо.
От роботите Jetfire е супер красив и много добре направен - добре анимиран, готино озвучен. Обаче, че Jeftire НИКОГА не е бил десептикон, това е друга подробност!
Има реклама на съединените американските щати, неоспоримото величие на армията, на обама, трансформър, който се трансформира в.... ЧОВЕК!?, дразнеща майка на главния актьор, малък перверзен робот, който охажва Меган Фокс повече от главния герой, секс сцена с кучета(О, господи!)... етц. Даже имаше роботи, които бяха негри и си пускаха нещо, което трябваше да са "иронични шеги", но в този филм хумора обикновено е на сексуална тематика, а когато не е... нещата зле.
Филмът е касов. Изкарва много пари, защото е гледаем за кино. Аз лично го гледах два пъти. Предимството на тези плиткоумни филми е, че са толкова тъпи, че не знаеш какво е станало в миналата част и свободно гледаш продължението. А, продължение обикновено има, защото, както казах, е гледаемо на кино за обикновен пасивен обзървейтър. Предполагам, че за да се изкажа по-адекватно за екшъна, който би следвало да има във филмите на Иран Ман, трябва да гледам някоя от анимационните серии и да се вдъхновя повече. Засега мисля, че Айрън Мен е един от най-най успешните им продукти за комиксова адаптация, даже като излезна първия филм и като го изгледах бях сигурен, че е така, но в момента не мисля по същия начин; смятам, че можеше да е доста по-добро положението. Има един момент в който плота избозва толкова много, че дори тва, че е взето от комикса не ми е валидно оправдание да кажа - окей. Иначе ще се получи ок и това, вече строят върху добра база, щом Мики Рурк можеше да размахва наелектризирани камшици по време на някакво рали без да го смажат като хлебарка и цялото нещо да лъха на ташаци, мисля, че от тук и по-лоши неща ще се харесат.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Iron Man 3 (2013) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 04, 2013 2:23 pm |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Следващия филм нека да се развива в ягодова долина. ='D
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|