Аз не мога да разбера за какво го нападате дракона все едно е престъпление да отрича нещо ?
Аз не мога да разбера кво имаш против това да отричаме отрицанието му ? ? ?
Това е форум, има си мнения. Като не разбираш някои от мненията - па вземи ги прочети Айде, за да не мине за спам - това, че ролята е комична (в моментите, в които намека се избягва, щото зрителите го имат тоя навик) далеч не значи, че е лесна и не заслужава признание. А има една приказка в какво се превръщат неуспялите хора в Холивуд... ма явно не само в Холивуд има такива хора
На мен пък от трейлъра ми се стори, че твърде много наблягат на екшъна и ефектите. Нищо против актьорите и хумора, ама ако ще е с ефекти пълен филма, не мисля, че това е добре. Хубав филм става и с по-малко. Все пак ще му хвърля поглед, да видя що за патаклама е това.
Тези стари екранизации "правени преди 20 или 30 години, отразяващи консерватизма на 19 и 20 век" имат чар, магия, автентичност, която днешните филми и режисьори колкото и искат не могат до доближат дори на милиарди километри.
За старите екранизации съм напълно съгласна, особено за автентичността. За мен това им качество именно носи със себе си и чар и магия. А днешните филми и режисьори може пък да нямат за главна цел да наблягат на автентичността, а на нещо друго Те предлагат на публиката различна гледна точка и различни акценти на историята, а вече зрителят си решава дали ще гледа, а от там ако ще гледа дали ще сравнява, дали не и кое повече му харесва.
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие: Re: Филм: Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
Публикувано на: Вто Юли 26, 2011 6:33 pm
DMB
Подготвя се трети филм от детективската поредица “Шерлок Холмс”
Въпреки, че световната премиера на продължението на хита от 2009-та година, “Шерлок Холмс”, все още не се е състояла, от студиото Warner Bros вече започнаха подготовката за третия филм от детективската поредица. Преди две години, първата част изненадващо спечели над половин милиард долара по света, и очакванията на бокс офис анализаторите са, че втория филм, озаглавен “Шерлок Холмс: Игра на сенки”, има шанс дори и да подобри това постижение.
Именно заради добрите изгледи по отношение на бокс офиса, от Warner Bros вече са започнали подготовката за “Шерлок Холмс 3”.
Според източници близки до Hollywood Reporter, по сценария на третия филм ще работи англичанина Дрю Пиърс, който преди повече от половин година бе нает да напише сценария и на друга предстояща високобюджетна продукция – третата част на комиксовия екшън “Железният човек”.
Пиърс ще започне да пише сценария на “Шерлок Холмс 3” до няколко седмици, и въпреки, че все още не е потвърдено, очакванията са, че звездите от първите две части, двукратно номинираните за “Оскар” Робърт Дауни-мл и Джуд Лоу, отново ще се завърнат в главните роли на детектива Шерлок Холмс и неговия партньор, доктор Джон Уотсън. За момента, от Warner Bros отказват да коментират официално плановете си за третия филм, но според все още непотвърдена информация от студиото, създателя на първите две части, Гай Ричи, вече е дал съгласието си да седне отново на режисьорския стол.
Ако първото продължение, “Шерлок Холмс: Игра на сенки” се превърне в очаквания от създателите си хит, снимките на третата част ще започнат през лятото на следващата година. Ранното наемане на сценарист за “Шерлок Холмс 3” не е изненадващо, защото подобна бе и ситуацията около подготовката за втората част, която се сдоби със сценаристи (в лицето на Мишел Мълрони и Киерън Мълрони) три месеца преди да се състои световната премиера на оригиналния филм.
Продуцентът на първия филм, Джоуел Силвър (“Честна игра”), отново ще надзирава бъдещата лента, а след като се състои премиерата на “Шерлок Холмс: Игра на сенки” (насрочена за 16-ти декември, тази година), от студиото Warner Bros ще разпространят и по-подробна информация относно проекта.
Ако всичко протече според очакванията, “Шерлок Холмс 3” ще се завърти по световните киноекрани в края на месец декември, 2013-та година.
Заглавие: Re: Филм: Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
Публикувано на: Пон Окт 24, 2011 8:52 pm
The Dark Knight
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
ще пропусна ако искам да гледам рамбо ще си пусна Първа кръв не искам да си развалям вече изградената представа за най-известния детектив в света на филмите
Публикувано на: Пон Дек 05, 2011 10:36 pm
Johnny Cage
Регистриран на: Нед Мар 23, 2008 1:41 pm Мнения: 5065 Местоположение: Sofia
Първият филм не беше лош, но не и кой знае какво. Образа на Шерлок Холмс в книгите е много по-добър. Той е този тип гении, които са налудничави, но това не се набива на очи. Изтънчен джентълмен с железни принципи. Този от филма е представен като типа гении, които са си луди и не го крият. И се прави на палячо, няма го хладнокръвието, респекта към Холмс. Тъпичко. Да не говорим за сцената, където предричаше опонента му какво ще направи, когато се биеха. Перфектния начин да ти строшат главата..
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения