|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 3:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
пб нахрани пак относно майкъл джексън, човека е легенда защото преопразува обръза на елвис. а елвис е легенда защото е първия да се престраши да дивее на сцената XDDD (и песните да и гласа, но визията му си остава легендарна) БИБЪР за мен НЕ Е МУЗИКАНТ, НЕ Е ИЗПЪЛНИТЕЛ. за мен той е маркетинково лице, нещо което да сложат на мърчендаиз или на двд корица, или на постер. оооооо как ще пропадне имиджа му като му падната ташаците и набоде брадата вероятно ще прилича на пропаднал траверс с тая коса и тия джуки
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 4:48 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
ама айде да не се занимаваме с вашите способности да храните и да се доказвате и да се върнем на тъпия бийбър, а? П.П. PB, колкото и забавен да ми беше поста ти - мери си приказките, Гатлъре, не се накокошинвай при всеки удобен момент, Фиби, разкарай се от темата, а ти, Снуки, можеш да го последваш, след като малкия педераст не те касае изобщо. Мерете си музикалните патки някъде другаде
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 4:51 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=41784_1293930593.jpg) |
Ichigo98 |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
Цитат: Хаус-китарисчето , ти от музикален бизнес разбираш толкова, колкото баба ти от ядрена физика. ![Изображение](http://www.theladiesofthehouse.org/ABOF_L_guitar.jpg) Това сме аз и баба ми в почивките, когато не ми говори за термоядрен синтез...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 10:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Ichigo98 написа: Dypeshnik написа: Не изръсиш ли простотия няма да си ти Вика му се музикален бизнес, Дупешнико, ако спреш да си рониш крокодилските сълзи за Джексън ще ти се изяснят малко думите ми. Това, че Майкъл Джексън е единствената музикална личност, която си гледал във филм, съвсем не означава, че тоя филм е единствения... Какви сълзи ? На теб коментарите ми трябва да ги обяснявам допълнително изглежда за да проумееш какво искам да кажа. Тебе изобщо не те интересува разбира се, защото ако те интересуваше щеше да питаш първо преди да ми редиш глупост след глупост спрямо моите коментари. За сведение все пак ще ти кажа, че съм гледал автобиографични филми за най- различни хора. Такъв като този на Майкъл Джексън е голяма рядкост, защото за мен филма събра всичко това, което той е представлявал в музикалния бизнес и още отгоре. Това, което се цели с този е приходи и нищо друго. Няма какво повече да даде на феновете си Бийвър. Една от големите истини е че той ескалира с голяма сила към върха. С тази скорост той няма как да покаже повече на тази възраст, но за да порасне е нужно време и то много. Аз силно се съмнявам, че има такова да губи. Даже очаквам след този филм още някоя екстровертна идея за да поддържа рейтинга си. До тук надали си разбрал нещо, но нека го кажа на кратко. Филма на Джексън беше чисто сантиментален, с който да покажат едновременно какъв човек е зад кулисите и показвайки всичко това, което той значи за музикалната индустрия. Това с Бийвър е просто един вид номер за да му поддържат рейтинга и еди кои си хора да получат още малко повече пари.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Дек 28, 2010 10:29 pm |
Ichigo98 |
|
|
Ем това, че за тебе Майкъл Джексън е божество пак не прави филма по-различен от другите (всъщност единствената разлика между This is it и другите биографични филми от тоя род е, че за this is it разбра целия свят, докато другите си минават незабелязани) и пак няма нищо общо с твърдението ти, че "идеята" е крадена от него... Пък да не ти казвам колко общо има с това, че не ми харесваш коментарите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Леле, имам чувството, че заради симпатяги от вашия калибър клиповете на певчето в youtube имат толкова много гледания. И моля те, следващия път като говориш за филми, правени за мъртви известни личности, не ги назовавай "автобиографични"
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 29, 2010 2:23 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=78_1370247096.jpg) |
Beren |
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
едва ли някой ще го помни след 50-60 години че да му прави биографичен филм тогава XD бп ако тва лаино умре утре ще те опровергае че е тъпо да се прави биографичен филм за 16 годишен можем само да мечтаем <<
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 29, 2010 12:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4866_1296932566.jpg) |
dream_dragon |
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Стига, хора! Това ще е филм със смисъл, драма, послание, страст. Ще бъде събитието на годината. Няма да се повтори. Това е... това е шедьовар. Това е символ на гениалността. И не само на едно... ъъъъ... момче и неговите продуценти, режисьори и т.н, а и на най-добрата музика правена някога. Представети си колко грандиозно, гениално и смислено ще е не само самото събитие, но и заснетото на лентата.
Аз не мога. Голяма идиощина и защо им е 3Д?! Ще бъде отврат, пълен буламандж. Ама както се каза и те са хора, и се нуждаят от пари. Много пари.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 29, 2010 1:57 pm |
![Аватар](http://i232.photobucket.com/albums/ee34/KISSSY_P/avlm.png) |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
dream_dragon написа: и защо им е 3Д?! за да могат в салона малките пикли да скачат към предните редове, мислейки си че са в страстна прегръдка в своя любим, а междувременно в залите да става такова юри между фенки, че да няма начин и дъртите перверзници да не харесат филма......
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 29, 2010 5:09 pm |
Ichigo98 |
|
|
Ма няма да пропусна да го кажа това: Ако ме шашка нещо повече от съвременните музикални идоли, то това са вашите "критики" към тях... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Пак казвам, че view-тата в youtube са много заради такива като вас. Мамка му, вече и клип на The Doors в youtube не мога да си отворя без да прочета коментар, в който са споменати Бийбър, или Джонас Брадърс, или Хана Монтана, или квито и да е други глупости, за които ви е жизненоважна цел да говорите... Мамка му, ако не бяхте вие да се изтъпанчите къв е педерас Бийбър, аз нямаше да съм чул за него досега... Няма лоша реклама...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 30, 2010 1:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Ichigo98 написа: Ем това, че за тебе Майкъл Джексън е божество пак не прави филма по-различен от другите (всъщност единствената разлика между This is it и другите биографични филми от тоя род е, че за this is it разбра целия свят, докато другите си минават незабелязани) и пак няма нищо общо с твърдението ти, че "идеята" е крадена от него... Пък да не ти казвам колко общо има с това, че не ми харесваш коментарите ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Леле, имам чувството, че заради симпатяги от вашия калибър клиповете на певчето в youtube имат толкова много гледания. И моля те, следващия път като говориш за филми, правени за мъртви известни личности, не ги назовавай "автобиографични" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Изглежда четеш между редовете коментарите ми. Вече казаха, че е "неуместно, неправилно, грешно и неприятно" да се сравняват двете личности и аз съм съгласен с това, затова спирам. А как стигаш до такива заключения ти за мен не знам като даже си нямаш понятие какъв човек съм и какво ми харесва да слушам. Това, което не харесвам в коментарите ти е че пишеш с някакво самочувствие, което много рядко има покритие, според мен. Ръсиш глупости само и само да завържеш нещо като дискусия, но в твоя случай то преминава в друга насока. Дори и да ми се молиш пак няма да постигнеш резултат. ако искате трите или ме наказвайте, но няма да спра преди него, както повечето пъти правя.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Филм: Justin Bieber:Never Say Never (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 4:05 pm |
Ichigo98 |
|
|
Dypeshnik написа: но няма да спра преди него, както повечето пъти правя. Радвам се, че тук има хора с принципи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ![Изображение](http://chzupnextinsports.files.wordpress.com/2009/11/sports-pictures-james-oneal-go-girl1.jpg) А иначе нямах предвид анимес, а "хейтърите" като цяло... Мамка му, от същите хората, от които разбрах за смъртта на Майкъл Джексън, разбрах и преди смъртта му, че бил педофил... Ама кво да правя, не разбирам от музика, не ми се сърдете... И още не мога да схвана нарочно ли продължавате да споменавате Майкъл Джексън, след като от първото споменаване някой каза "Двамата няма нужда да се сравняват"... или просто си записвате логиката, да не вземете да я забравите? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) П.П. Дупешник - за мненията си не се тревожи. Леля Дзен само мене ме реже, щото много ме обича
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|