|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 8:44 pm |
|
ZerraX2 |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
Цитат: Абе не мога да свиря,ама ставам за вокал След 2рата бира и ставам grind/gore core вокал Имам амбиция да стана барабанчик xD, но сега няя време да се занимавам...
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 11:52 pm |
|
Vegeta |
|
|
|
WrathOfGod написа: snookie написа: или кавал... може би флейта... а може и гайда... ми всъщност се сещам за 4-5 групи, които използват тук-таме духови инструменти oт 10 колко използват духови инстументи.аз пак ти казах,че не можеш да четеш.написал съм в поста си "основните инструменти"
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Чет Фев 05, 2009 1:59 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Vegeta написа: oт 10 колко използват духови инстументи.аз пак ти казах,че не можеш да четеш.написал съм в поста си "основните инструменти" А ти май си тъп,защото метъла не е само бас,електрическа китара и барабани. Или за теб няма стилове като дуум,блек,готик,мелодет и др. Аре мисли малко като пишеш. Това,че свириш няколко месеца не те прави човека,който определя кое е основно и кое не е.
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Чет Фев 05, 2009 7:11 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Vegeta написа: WrathOfGod написа: snookie написа: или кавал... може би флейта... а може и гайда... ми всъщност се сещам за 4-5 групи, които използват тук-таме духови инструменти oт 10 колко използват духови инстументи.аз пак ти казах,че не можеш да четеш.написал съм в поста си "основните инструменти" Ще се съглася с тебе само ако ми обясниш какво общо има по дяволите контролния пулт с основните инструменти в "тежкия стил"... И ако на това ми отговориш, ще ти кажа какво общо има иснрумента ОРГАН ( не знам дали си запознат, едно такова... много клавиши, големи тръби... ) със "тежкия стил" и защо някои от по-новите метъл групи използват синтезатор в песните си... Колкото и да се кефя на някои от по-гениалните песни на Металика, ще ти кажа - тва че има думичката metal в тях, не значи че са най-добрите...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|