На продавачката като и кажеш имаш ли нещо на chuck schuldiner и напрао имам чувството че си те представя гол.Верно че не харесва мн слипкнот и корн фенчета,които са си доста позиорчета де ,но е малко психо ;д
интересува ме за да не търся във всички подред, някой да е мяркал къде се продава нещо като медалиончета, въпроса е да е железарско, не е нужно сребърно и да изглежда опасно и дарк, някъв символ на кожена връвка от сорта на тея 1234
@Nimeria ако не си прочел целия пост прочети най-отдолу ! и тогава питай защо съм го сложил
Frostburn написа:
интересува ме за да не търся във всички подред, някой да е мяркал къде се продава нещо като медалиончета, въпроса е да е железарско, не е нужно сребърно и да изглежда опасно и дарк, някъв символ на кожена връвка от сорта на тея 1234
Еми ако си в софия пробвай в SUBWAY SHOP или в Gorgon. В SUBWAY-а има почти всичко и най-вероятно ще си намериш каквото търсиш , а в Gorgon-а виж им в сайта при Аксесоари мисля че имат такива дано съм ти бил полезен .
Последна промяна IcyTiger на Чет Ное 06, 2008 10:50 am, променена общо 1 път
[quote="Нимеря"]От кога Мухоморката е метал магазин [/]
хахахаха , това верно не го очаквах да го видя написано
на практика още веднъж показва колко вярна е теорията, че това което не можеш да си представиш , не съществуа
_________________ Babyface, East Side Gunz gang member - Cri-kee "The Lucky"
Заглавие: Re: Метъл Магазини.
Публикувано на: Пет Май 01, 2009 6:22 pm
Arcana
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения