|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Май 23, 2008 11:58 pm |
|
niksaan |
|
|
|
dream_dragon написа: А на феновете на Индиана Джоунс? Защото точно с такъв го гледах и донякъде аз също съм почитател на трилогията.
Е то се подразбира
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Юни 02, 2008 11:38 am |
myhi4kata |
|
|
|
Не беше зле, докато не дойде частта с извънземните, не стана нищо, което да ме изненада... Ако се бяха съсредоточили повече на подсказките, оставени от Оксли как да стигнат до черепа, самата легенда, а не бяха наблегнали на недобре направени бойни сцени щеше да е по-добре. Иначе филма е доказателство, че по имената на режисьора, сценариста и актьорите, не може да се съди доколко ще е добър...
Предишните три части бяха супер, тази - претупана.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 05, 2008 9:05 am |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Еми той Харисън преди 1 година се отказваше, щото сценария бил лош и им даде да го пренапишат... Представете си тогава къв е бил
Не, сериозно... разбирам приключенски филм, маааалко фантазийка... Ама извинете голяма летяща чиния да извира под пирамидите на Маите...
Бах му и тъпия край, заклевам се...
Само екшъна беше хубав...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 05, 2008 3:56 pm |
|
v3x |
|
|
Регистриран на: Чет Май 03, 2007 8:14 pm Мнения: 79 Местоположение: "Tuatha De Danaan" Submarine
|
Issuell написа: Утре ше го гледам.... дано не ми се оправдаят уберскептичните очаквания
+1 за гледането
А иначе от т'ва дет съм изчел, казват че е кат олдскул индианите... демек фън Уилл сий томороууу
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юни 05, 2008 4:02 pm |
|
v3x |
|
|
Регистриран на: Чет Май 03, 2007 8:14 pm Мнения: 79 Местоположение: "Tuatha De Danaan" Submarine
|
Issuell написа: Според това, което е изчел наш Бай Вълчо обаче филма е или "ставащ" или ЗВЕРСКИ ТЪП.... :Д
Бай Вълчо ю ноу е факън хейтър (макар да не го признава) дай да не спамим в темата :Д
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|