|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:12 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 4:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30_1292442543.jpg) |
Master Oneal |
I BelievE! |
![I BelievE! I BelievE!](./images/ranks/mo.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:38 pm Мнения: 1522 Местоположение: Бермудския Триъгълник
|
Ето ме пак съм тук та кат видех тая новинка ми закапа мед на душата кат се сетя аз се пак съм бая зарибен в WOW-а и мисля че Близард няма да се осерат със този филм наи-вече заради факта че едно половин милион и можеби много повече я играят и с нетърпение чакат да видят героите си на голям екран не само на монитора и да се насладят на ефектите които може би ще сложат в него а и да не забравяме че хонорара му е 100$ милона и това е 1-во начален биьоджет е да се надяваме да як аз ще чакам и боя секунди, минути, часове, дни и Т.Н.
Поздрави:
Apoloncho
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 7:11 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=849_1267017977.png) |
GoDSmAcK |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
|
Честно казано незнам какво да очаквам. Ще е яко найстина както е казано да залягат на битки и спец ефекти, че не ми се гледат терзания и adventure like филми. Но бих искал да видя как Артас го слага на Илидан ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Иначе за филма се знаеше още от някъде 2006.
Иначе като вселена и всичко останало WC И SC не са чак толкова богати и дълбоки. Ма нормално като са копи пейст със съкращения.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 10:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12955_1247412168.jpg) |
dener |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1900 Местоположение: Бургас
|
SlabakBG написа: Най-готината история за такъв филм ще е по трилогията "войната на древните" на Р.Кнаак...мега добри книги, разказващи цялото минало на realm-a Warcraft
ооо даааа това определено ще е доста коол, особени ако е компютърна графика като клипчетата в кампанииките
Kudrokoska съгласен съм с теб, аз преди когато ми излизаше лол толкова се радвах, пък то... не се оказа каквото исках
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 10:55 pm |
adidaf |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
|
На мен пък ми писна да я предъвкват тая история, подобно на "Войната на Древните". Ще се радвам повече на примерно идването на орките в Азерот или пък, понеже не играя ЛоЛ - да видим какво става с Артас на престола.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Яну 14, 2008 11:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=11875_1261062889.jpg) |
ZerraX2 |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Нед Юни 17, 2007 12:13 pm Мнения: 1937 Местоположение: Valhalla Axe Mastery:Over 9000!!! Хоби: Pagan
|
Абе вместо да направят едно хубаво филмче по SC те се занимават с WC...едно хубаво космическо меле ще е по гот спаред мен от Абра-Кадабра стани овцa ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Друго си е да чуе вместо копита на крави - едно GoGoGo!Rock 'n' Roll! просто: демони,измрели<хора,елфи,орки,митични бастуни<зерг<протос<теран<NUKE!
Но за жалост решението е взето
Дано тоя пич,който е правил 300 се постарае с този филм 'cause THIS IS WARCRAFT~!
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 15, 2008 11:46 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30_1292442543.jpg) |
Master Oneal |
I BelievE! |
![I BelievE! I BelievE!](./images/ranks/mo.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 2:38 pm Мнения: 1522 Местоположение: Бермудския Триъгълник
|
ZerraX2 написа: Абе вместо да направят едно хубаво филмче по SC те се занимават с WC...едно хубаво космическо меле ще е по гот спаред мен от Абра-Кадабра стани овцa ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) Друго си е да чуе вместо копита на крави - едно GoGoGo!Rock 'n' Roll! просто: демони,измрели<хора,елфи,орки,митични бастуни<зерг<протос<теран<NUKE! Но за жалост решението е взето ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Дано тоя пич,който е правил 300 се постарае с този филм 'cause THIS IS WARCRAFT~!
Ще ме извиняваш ама тфа дето го каза си е чиста ппростотия как може да омаловажаваш така WoW не ми е ясно в краина сметка исторята за WoW е доста добра и ще е хубаво да се види на голям екран под формата на игрален филм а не няква си анимация то ако ставаше дума за анимаци и близард и сами могат а тфа за SC напрао не реално не ни ли стигат достатъчно Sci-Fi дето се бълва в момента на мене лчно ще се искевя няко на тфа филмче че ще е 1-вия от рода си на такава тематика до колкото знам ама да не се разпостирам прекалено много ама тфа роненрол и бла бла е прекалено истаркано според мен !!!
Поздрави:
Apolonho
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 15, 2008 12:16 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4338_1257377497.jpg) |
victor_1988 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Май 02, 2006 9:57 pm Мнения: 3161 Местоположение: Sofia
|
Apoloncho написа: .........
WOW < Warcraft < Starcraft
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 15, 2008 12:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5813.jpg) |
SlabakBG |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
victor_1988 написа: Apoloncho написа: ......... WOW < Warcraft < Starcraft ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Totally
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 15, 2008 1:28 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Една причина да смятам, че е по-добре да се направи филм по SC, отколкото по WOW.
WOW е RIPOFF на Warhammer.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 15, 2008 2:17 pm |
![Аватар](http://i39.tinypic.com/5mk5ft.jpg) |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Aspirin4o написа: ZerraX2 написа: Дано тоя пич,който е правил 300 се постарае с този филм 'cause THIS IS WARCRAFT~! Тая новина почти ме отказа от филма Как можа да даваш пример с 300 - тоя филм освен да роди няколко култови реплики, друго не можа да направи Знам че всички се надявате на Близард, но за тях това ще е първи филм - откъде сте сигурни че няма да е боза? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) А това че Warner Bros също наливат мангизи мен не ме успокоява Но...ще почакаме, ще видим
И Таурена, който изревава : " THIS IS IRONFORGE ! "
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|