|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 8:36 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2566_1309361887.png) |
extasy |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
определено като гледах филма ме хвана просто срам. и това да го направят BBC. Пак станахме за резил...
Коала, недей така да се нервиш на хората. Не всички за такива дето не им пука. Много мои приятели ходят и раздават дрехи по църкви. Миналата година ходиха да преподават английски на деца в няколко сиропиталища, други пък оправяха и боядисваха огради. Тази година събират пари, за да успеят да накупят играчки за Коледа и да ги раздадат в няколко приюта. Аз лично вече не раста, но брат ми е по-малък и майка ми веднага щом види, че някое панталонче му е поомаляло взима и ги дава в един дом за умствено изостанали деца в Красна поляна.
Вярно е, че има и доста приюти, чиито условия за живот просто са ужасни, но, колкото и да се опитваме не можем да помогнем да всички, не можем да спасим всички.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 8:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3485_1365159118.jpg) |
Mephisto |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Цитат: "Е, аз какво да направя", "Това не ме касае и не е моя работа", "Животът е гаден" .... 1-вата и 2-рата реплики не съм използвал и оправдавал. Третата не е винаги и само израз на Das Man. А това : Цитат: няма да коментирам повече, триите темата ако искате
е клише...
Не си ми направила впечатление да пишеш така.
Аз останах с впечатлението, че в моя коментар виждаш само Das Man и затова писах по-горе доводи. Ако е инак, поправям се.
Фолен е излезнал според мен от добрия тон.
_________________ One has to conquer nothing but himself.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 9:09 pm |
Mephisto |
|
Регистриран на: Съб Мар 11, 2006 1:01 am Мнения: 2112 Местоположение: Plovdiv, Bulgaria
|
Нищо лошо в това човек да изрази емоциите си във всеки момент.
Никой нищо не е взел навътре.
Детския живот е много крехък и е нормално да се разстроиш.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 9:24 pm |
![Аватар](http://i253.photobucket.com/albums/hh79/thefolenangel/AV35.jpg) |
thefolenangel |
Всепризнат Спамър |
|
Mephisto написа: Фолен е излезнал според мен от добрия тон.
Какъв, тон човек? Никога не съм псувал или нещо друго, просто изразих мнение, и тя ме нарече плитко-расъждаващ глупак, не знам кои е излезнал от добрия тон, но това определено не съм аз.
А отностно нещата която е написа коала, там 1,2,3,4....
1, не е ли очевидно?
2, че то всеки има...
3, винаги има приятели, които се нуждаят от тях...никога не съм изхвърлял такива неща на боклука и няма да го направя, живота е прекалено скъп за да ги прахосвам по този начин
4, щом съм решил, че ми е време за дете, ще си го гледам, каквото и да е то. Все пак си е мое.
5, ----
6, по-въпроса за отговорността на държавата, ще се изкажа след като ми свърши филма...аиде че рекламите свършиха
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 21, 2007 9:39 pm |
Mephisto |
|
|
thefolenangel написа: И какво да направим? Life stinks....Just bad luck...
Това с лошия късмет. И да, не си излезнал от добрия тон. Изразих се неточно. Просто написа грешен израз на грешното място според мен.
Не те обвинявам в нищо. Това ми е мнението.
Peace
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 22, 2007 12:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3941.png) |
NeoLitiC |
|
Регистриран на: Пон Мар 27, 2006 5:33 pm Мнения: 2424 Местоположение: София
|
Кофти филм.Яд ме е че такива неща се случват и че съществуват.
Винаги съм помагал като мога и ще продължавам докато съм в състояние да помагам.Но за съжаление много хора казват че им пука а всъщност го правят само за да се покажат.И това влиае зле защото всички си казват "Ето има кой да се погрижи нека си гледам живота"
Но всъщност за да се реши един такъв проблем трябва цялото общество да го реши ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) защото дори да имат условията за живот, ако като излязат на улицата хората ги отбягват или ги гледат с умерзение, или им се смеят.Какво става тогава??
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|