|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 7:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 12:56 pm |
NI4KO |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
spider pig,spider pig does whatever spider pig does,can he swing from a web no he can't he is a pig, look out he is the spider pig
The Simpsons Movie
http://www.vbox7.com/play:5f6a9b30
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 2:28 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9474.gif) |
Teiru-chan |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 2:02 pm Мнения: 977 Местоположение: The seven hills (already six)
|
tifa-sama написа: zdzdz написа: Hasta La Vista, Babeeeee! - TERMINATOR ммм да ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ммм и аз тва щях да кажаммм..
Иначе много ме кефи от Мистър и Мисис Смит
Брад Пит: - Come to dady !
Aнджелина Джоли: (удря го с тиган по главата) - Who's your dady now?
_________________ Ashita no imagor niwa wasureteru you na sono bashinogi no kotoba nante iranai itsumo yori sukoshi nagabikase gita no daijoubu GEEMU nara mata sagasebaii
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 2:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=12960.gif) |
RenJito |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Ее кат гледам сте я пропуснали една от най-култовата реплика в България ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) Оркестър без име : "Защо ще ме прави на идиот той мене ... ще ме цака с топла бира ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) " - Павел Попандов мисля че се казваше .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 2:45 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9847 Местоположение: PervTown
|
Абе най-култовата сигурно е "This Is SPARTAA~A" ама аз ще кажа, че този просто кърти
Ton4ef написа: http://youtube.com/watch?v=V4vd0jKKQ0s ..And so, we shall go to war!!! ![=))](./images/smilies/=)).gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 16, 2007 2:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17450.jpg) |
~Uchiha Sasuke~ |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 10, 2007 5:30 pm Мнения: 505 Местоположение: Коноха
|
- Даааа....аз съм Господарят на Светаа...Луууууууухххххааааа....!!!
- Връщай се да гребеш, роб. *КАЧИШ* - с камшика
- .....аааааааааааААААААА.... |АМИСТАД 2|
Това е от Страшен Филм, когато всички са на кино.
Ама да видите как щастието на онзи преминава в болка и какъв е ококорен. ![=))](./images/smilies/=)).gif) Пича е Кийнън Айвъри Уейънc.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|