|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 9:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 07, 2007 12:08 am |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
hiro nakamura ftw даже самото му име е въплащение на сериала
искам да го видя узрял, като в оня епизод във влака, и искам да посече всички с катаната си, все пак е на второ място по сила след оня дето абсорбира на другите силите
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Ное 14, 2007 9:38 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Наистина доста неприятно :
Цитат: Да хора,май е така-вижте какво намерих: Вече близо седмица в САЩ има стачка на гилдията на сценаристите на шоу предавания, филми и др. Сценаристите не са доволни от хонорарите за работата си и искат да получават проценти от продажбите на DVD изданията, мобилните материали, игри към шоу продукцийте, за които работят. В момента, най-популярните американски предавания и сериали са на път да преустановят излъчването си за неограничен период от време. Сред тях са „Герои”, „От местопрестъплението”, „Д-р Хаус”, „Шоуто на Джей Лено”, ако стачката продължи, „Изгубени” може да има само 8 епизода от четвъртия си сезон, а премиерата на Сезон 7 на „24” за Януари 2008 е отложена. Това не е първата стачка на сценаристите в САЩ, последната е продължила цели 6 месеца и е довела до загуби от около 500 милиона долара.
Стачката се отрази и на Prison Break. Първоначално беше обявено, че на 17 Декември ще бъде излъчен Епизод 13 от Сезон 3 и шоуто ще се завърне на 14 Април 2008. Сега обаче, е решено Епизод 8: „Bang & Burn” да бъде последен за тази година с дата на излъчване 12 Ноември. Prison Break ще се завърне на 14 Януари с Епизод 9: „Boxed In”. Всичко зависи от протичането на стачката, но докато тя продължава нищо не е напълно сигурно. Възможни са промени във всеки един момент! Не знам как ще издържа до тогава- дано да мине бързо...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Ное 15, 2007 12:37 pm |
|
minus |
|
|
|
На мене много ми харесва този фантастичен сериал... в момента съм изгледал 20 епизода от първия сезод. Наистина ме кефи много... особено като петлери ( този който абсорбира силите на другите ... не летящия ) се бие със Сайлър. Ввв...
добри отзиви има от мене... сигурно и следващите серии ще са интересни... а и виждам че са излезли 7-8 епизода и от втория сезод...
п.с. ... колкото и да е хубав сериала... все още Farscape си остава за мене супер фаворита за най добър фантастичен сериал създаван някога
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 16, 2007 5:03 pm |
|
Wizarda |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 04, 2007 10:01 pm Мнения: 2739 Местоположение: Delta Quadrant
|
Crap написа: Кой не го кефи не е хипи Адам мноо ме кефи макар да се оказва,че е "лошия",просто актьорът много добре си играе ролята и с тоя английски дето праска,мамата си джаса а дано да се окаже добър "герой" по някое време i totaly agree Адам е пич и с яка сила дано да се окаже добър или поне да издържи до края шото ако се окаже от ония герои дето за по няколко епизода ше е Faked
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 16, 2007 9:10 pm |
|
Nilion |
|
|
Регистриран на: Вто Авг 30, 2005 3:38 pm Мнения: 4992 Местоположение: sofha-ha Състояние : присхически болна
|
Crap написа: Адам мноо ме кефи макар да се оказва,че е "лошия",просто актьорът много добре си играе ролята и с тоя английски дето праска,мамата си джаса а дано да се окаже добър "герой" по някое време
he is good бе - а за да пукне треба Питър да го обие като не е пукнал за толкоз векове xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Ное 16, 2007 11:49 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Дейвид Андърс чудесно си играе ролята на Адъм, супер впечатление ми направи още като участваше в Alias . Като гледам тогава е бил само на 21 години, а ролята му беше една от най-трудните. Въобще момчето има талант да играе злодеи и сто процента съм убеден, че дъщеря му е Ел и това всичко е постановка за да им върши цялата работа Питър.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|