|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:17 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръки - ТУК! Публикувано на: Пет Апр 20, 2012 11:30 pm |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
Може ли да ми препоръчате някакъв екшън филм от 1980 насам, който да не е боза. По възможност с Кърт Ръсел. И ако може да ми препоръчате някакъв американски филм с бойни изкуства, но да не Karate Kid. Може някакъв подобен.
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръки - ТУК! Публикувано на: Съб Апр 21, 2012 9:29 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
xPsychOx, какво разбираш под боза? Имай предвид, че тогава разбиранията за екшън бяха други. Най-известният му беше Танго и Кеш. Бягствата от Л.А. и Н.Й. са по-стари и по-глупавички според мен. Май Войник беше що годе смислен! П.П. Изброил съм само филми с Кърт Ръсел. Не говорех за руските Брат и Брат 2 Ако искаш здрави екшъни със смисъл, без значение от артиста, гледай: Man under fire, The shooter, Payback, Batman (последния с Крисчън Бейл), The viral factor...
Последна промяна zlobcho на Съб Апр 21, 2012 10:56 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Препоръки - ТУК! Публикувано на: Нед Апр 22, 2012 10:56 am |
|
xPsychOx |
|
|
Регистриран на: Пон Юли 06, 2009 1:08 am Мнения: 1786 Местоположение: The Fap Cave
|
Kurusaki написа: Гледай с бойни изкуства "Ip Man", ако не си.(макар че се съмнявам) Всъщност още не съм го гледал. Все си викам, "А чай го сваля...оффф.....айде по-късно" И така и не го свалям. zlobcho написа: xPsychOx, какво разбираш под боза? Имай предвид, че тогава разбиранията за екшън бяха други. Най-известният му беше Танго и Кеш. Бягствата от Л.А. и Н.Й. са по-стари и по-глупавички според мен. Май Войник беше що годе смислен! П.П. Изброил съм само филми с Кърт Ръсел. Не говорех за руските Брат и Брат 2 Ако искаш здрави екшъни със смисъл, без значение от артиста, гледай: Man under fire, The shooter, Payback, Batman (последния с Крисчън Бейл), The viral factor... Танго и Кеш, Бягство от Л.А. И Ню Йорк съм ги гледал. Man under fire, The shooter, Payback ще ги потърся да ги сваля. Благодаря. А ако може някакъв по-стар с бойни изкуства между 1980 и 2000 година. Да е американски. Но да не е стил Жан Клод Ван Дам. Ми да речем, стил Карате Кид. Примерно, някво дете/high school student да бъде обучавано от някакъв по-стар азиатец.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|