|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 9:16 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юли 21, 2007 7:48 pm |
 |
theDarkSite |
|
 |
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 2:02 pm Мнения: 1155 Местоположение: Howl's Moving Castle
|
Scar написа: според мен това което може най - добре Снантана е да улови емоция.... чувство с китарата си ...ноо това е всичко..
Чуй му някой концерт и тогава пак пиши
Ето още няколко бога на китарата... които са на всичкото отгоре jazz китаристи  :
Paco De Lucia
Pat Metheny
George Benson (който гледах на 19-ти в София, не мога да ви опиша какъв екстаз беше  )
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юли 21, 2007 7:49 pm |
 |
Scar |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 04, 2007 3:28 pm Мнения: 152 Местоположение: in your ass !!!
|
Super_Beast написа: Samael написа: Slipknot са добри но нито Мик, нито Джеймс може да се мери с китарист от сорта на Алексей абе Slipknot вие още си вервате на тея пфахаха http://youtube.com/watch?v=i6kicf-4ZH0& ... ed&search=
Истината е че Slipknot са много зле като музиканти ама това беше много груба гавра от страна на Metallica  .... хареса ми
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Съб Юли 21, 2007 9:17 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
HollowMan написа: :shock: къде сте расли вие, бе?!... няма Цитат: Най-добрите китаристи има Най-добрия китарист...
Всеки китарист притежава различни качества - най-добър е тегаво изказване.
Кажи ми едно нещо зареди, което смяташ, че би трябвало да има най-добър?
Звучи ти, че свъри по-бързо от всички, които си слушал преди това или просто има повече награди от вазите в двора на баба ти?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Юли 23, 2007 9:08 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Richard Z. Kruspe Bernstein - Е слаб. Рамщайн имат много як перфомънс на рифове иначе не са нищо особенно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 25, 2007 7:37 pm |
 |
Manga Anime |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
мен ме кефят как стържат и тримата в рамщайн ^^
кой е по добър "power акорд" от тях...
тъкмо се зарибявам... я да чуя кво ще кажеш ?
Godsmack или Shamans Brosai Oruzie >_< или някой който незнам ?
а аз малко знам в тоя стил... индустриал ?
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 25, 2007 7:53 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Rammstein ги слушам от 4-ти клас.
Те свирят всякак, но не и бързо, че са добри - добри са, че си развалиха много стила - развалиха го.
Най-добре звучат в бавен такт - herzeleid, spiel mit mir, etc.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 25, 2007 8:09 pm |
 |
Manga Anime |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
от 4-ти клас ^^
аз май бях 1-ви курс в техникума когато излезе Du hast
само Spring е яка от тея бавните...
иначе най яки са Benzin, Du Riechst So Gut, Rammstein, Feuer Frei и други такива, ама не знам кво им е бавното ^^
аре ако сте толко навътре кажете друг як индустриал като rammstein ?
|
 |
|
Заглавие:  Публикувано на: Сря Юли 25, 2007 8:27 pm |
 |
Squall_1st |
* |
|
Manga Anime написа: от 4-ти клас ^^ аз май бях 1-ви курс в техникума когато излезе Du hast само Spring е яка от тея бавните... иначе най яки са Benzin, Du Riechst So Gut, Rammstein, Feuer Frei и други такива, ама не знам кво им е бавното ^^ аре ако сте толко навътре кажете друг як индустриал като rammstein ?
Тогава си почнал да слушаш рамщайн от sehnsucht?
Deadstar Assembly
Deathstars
btw - benzin sux.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|