|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:03 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 1:59 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Squall_1st написа: snookie написа: Squall_1st написа: snookie написа: http://www.youtube.com/watch?v=PDs5XOLWQ-g&NR=1
Tва по ми хареса... Цитат: failure, bad method, im disappointed. Човек... имаш некви отклонения "ха-ха" Ма аз не се шегувам
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 2:07 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
Im Jack's complete lack of surprise.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Юни 23, 2009 10:13 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Случайно си изтеглих филма, гледах семпъла ... хмм пробвах няколко мин. от филма, исках да си лягам и не се канех да го гледам. Гледах малко. Пуснах го отначалото ... три часа по-късно си мислех мамкаму пак няма да се наспя за работа, но фима КЕФЕШЕ Защо , как , какво ... не ми пука. Просто не помня кога за последен път съм гледал филм, които да ми харесва и нищо повече да не ме вълнува - нито как са направени героите, какви са диалозите, има ли смисъл ... дремеше ми на синия Доволен съм от филма
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 1:12 am |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Филма много ми хареса.Определено влезна сред най любимите ми заглавия.Но имаше нещо,което различава този филм от нормалните супергеройски.По заплетена история,мрачна атмосфера,супергероите не са от ония "стандартните",които не биха ти навредили(тука пукат кокали за да получат инфомация,стрелят по хора,баси героите ).И все пак много ми допадна,наистина беше нещо различно,което не бях очаквал.
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 1:25 am |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Очакваше се след "Тъмния рицар". Май не съм се разписвал в темата, поне не помня. Та филма е супер добър. Много е силен и издържан. Единственото което ми бръкна в здравето беше, че не беше малко по-свит като времетраене, не че имаше момент, в които сиках да изляза, но все пак като си погледнеш часовника... стряскащо е. И също можеха да поспестят едва две голи сцени, в смисъл според мен не носеха нищо смислово за филма и все пак това е режисьора на "300", очакваше се. Абе много добър филм, трябва да се гледа от всеки фен на марвел и всеки обичащ историите за супергерои.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 1:35 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Squall_1st написа: Im Jack's complete lack of surprise.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 5:59 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
dream_dragon написа: трябва да се гледа от всеки фен на марвел. По скоро от феновете на DC.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 8:23 pm |
|
Squall_1st |
* |
|
snookie написа: Squall_1st написа: Im Jack's complete lack of surprise.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 11:06 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
|
dream_dragon написа: Squall_1st написа: snookie написа: Squall_1st написа: Im Jack's complete lack of surprise.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Пон Юли 06, 2009 11:14 pm |
|
Mikki |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 3:41 pm Мнения: 1148 Местоположение: Paradise
|
The Dark Knight написа: dream_dragon написа: Squall_1st написа: snookie написа: Squall_1st написа: Im Jack's complete lack of surprise. не. вече се губи връзката. фейл.
|
|
|
Заглавие: Re: Филм:Watchmen(2009) Публикувано на: Вто Юли 07, 2009 12:39 am |
|
dream_dragon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
The Dark Knight написа: тази дума "фейл" е много известна в тоя форум Ти също участва така, че тихо. Иначе да се върнем към филма. А що не марвел, а ДС? В смисъл аз не съм запознат с американските герои, чак толкова, че да правя разлика.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|