|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:11 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Май 19, 2011 2:40 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=30916_1308794807.png) |
excape |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
WrathOfGod написа: Да, той много дразни. Също и синчето на Lysa Tully. Него го бях позабравил. Хореографията е добра, можеха да я направят почти свръхестествена с ефекти, но я оставиха някак си автентична, което е много добре. И на мен това ми направи впечатление, ако става въпрос за битките, ако ги сравним тези с оня сериал с Гладиаторите, разлика е видима, макар движенията да са тромави - оръжията са тежки и нормално е да не ги вдигат и размятат все едно са с рапира. Плюс 1 за лигавото братче на Денерис.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 21, 2011 8:31 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=39305_1422314274.jpg) |
Rado-oniichan |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Съб Мар 06, 2010 8:14 pm Мнения: 897 Местоположение: Сливен, София
|
Абе яко сериалче всеки път го чакам да излезе с нетърпение ![:peace:](./images/smilies/peace.gif) . И тва , че Боромир(даже не му знам истинското име ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) играе главната роля много яко.
_________________ 99% от хората хейтват БАСТОР, ако си от тези 1% които не го, сложи това в подписа си!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 28, 2011 4:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4736_1314685003.png) |
Shadowcat |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
|
Страхотни книги, готин сериал, но ще помрънкам за няколко неща: 1. Трябваше повече да дадат за отношението между Денерис и брат й. Как я манипулира, как я "тренира" и каква отрепка е той. Така още pовече омраза щеше да се насъбере у гледащите сериала и нечели книгата. Тук е някакyв "bla" и не е толкова дразнещ. 2. Трябваше и повече внимание да се обърна върху отношенията Дани и Дрого и най-вече преходът от чист страх в искрена любов. 3. Джайм!!!! Моята любов мяза на педал. Т_Т ДЪЛБОКО съм разочарована >.< Той ми беше любимецът от Ланистър, сега е вече Тирион. Някак си го представях да бъде голямо копеле, а той някакъв много поучителен се извъди ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А, радват ме и акцентите ^^ А да питам какво стана с Грейджой? Книгите съм ги чела от доста отдавна и хич не помня...В сериала е ебаси лекето....
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Май 28, 2011 4:13 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
пише си във wikipedia
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|