Дата и час: Съб Фев 22, 2025 4:21 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 8 от 10 [ 136 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща
Какво е мнението ви за StarWars
 Това е най-якия филм създаван някога  43%  43%  [ 70 ]
 Що-годе става  43%  43%  [ 71 ]
 За нищо не става,пълна тъпотия  14%  14%  [ 23 ]
Общо гласове : 164

Автор Съобщение
 Заглавие: Филми: STAR WARS
МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 12:29 am 
Аватар

Изображение

## Резюме : Върнете се в далечната галактика, където започва първата глава от митичната сага Star Wars. Действието на епизод I се развива тридесет години по-рано от първия филм ''Междузвездни войни'' и представя младия Анакин Скайуокър - момче, надарено със свръхестествени сили, което започва своето пътуване, без да знае, че ще се превърне в злия Дарт Вейдър. Оби-Уан Кеноби - мъдрият джедай от първия филм, е все още посветен млад ученик, а Палпатин - известен като злия император, е амбициозен сенатор в Галактическата република.

Изображение

## Резюме : Станете свидетели на началото на съдбоносната война на клонираните, защото Епизод II разкрива тайните на цялата сага Star Wars. Историята се развива 10 години след събитията, описани в "Невидима заплаха". настъпили са значими промени както в галактиката, така и в живота на главните герои. Анакин вече е напреднал в овладяване а джедайските умения под ръководството на Оби-Уан, който от ученик се е превърнал в учител, докато Падме се е издигнала до сенатор.

Изображение

## Резюме : В последната част на сагата Star Wars войната на клонираните се разгаря с пълна сила и пропастта между сенатор Палпатин и съвета на Джедаите се задълбочава. Младият Анакин Скайуокър е между тези два лагера и неговата лоялност е поставена на изпитание. Обещанията за власт и изкушенията на Тъмната страна надделяват, той се заклева във вярност на Дарт Сидиъс и се превръща в Дарт Вейдър. Заедно рицарите на Сит задействат план за отмъщение, който започва с изтреблението на джедаите, от които оцеляват единствено Йода и Оби-Уан. В епичната битка между джедаите и рицарите на Сит Анакин се изправя срещу Оби-Уан и изхода на този двубой ще реши съдбата на галактиката.

Изображение

## Резюме : Рицарите джедаи са избити, а цялата галактика е в ръцете на Империята. Съпротива оказва единствено малка група Бунтовници, чието единствено преимущество са откраднатите планове на най-могъщото имперско оръжие – бойната станция “Звезда на смъртта.” Задача да върне плановете и унищожи базата на бунтовниците, получава най-верният слуга на Империята – Дарт Вейдър. Плененият бунтовнически лидер принцеса Лея, е принудена да изпрати сигнал за помощ, който е уловен от обикновено селско момче на име Люк Скайуокър.

Изображение

## Резюме : Трудни времена настъпват за Бунтовниците. След унищожението на базата им на планетата Хот, те са жестоко преследвани и разпръснати из земите на Империята. Люк Скайуокър получава задача да намери тайнствения майстор джедай Йода из блатата на Дагоба и да научи как да използва Силата. Междувременно, Хан Соло и принцеса Лея трябва да се промъкнат в охранявания от Имперската флота Град на облаците. Напрежението се увеличава, а двубоя между Люк и злия Вейдър на финала ще доведе до разкритието на една дълго пазена тайна.

Изображение

## Резюме : Зрелищният финален епизод на “Междузвездни войни” отново ни среща с Люк Скайуокър и принцеса Лея. Те пътуват към Татуин, за да освободят пленения Хан Соло, затворен там от най-отвратителния престъпник на галактиката - Джаба Хътяниня. Отново в пълен състав, Бунтовниците се съюзява с племената на Еуоките, за да продължат борбата с Имперските сили.

Профил  

Заглавие: Re: Филми: STAR WARS
МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 1:58 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

за тия филми (дори и за новите) мога да кажа само КЛААААААСИКА
*тъъъъъ тъ търътъТЪЪЪЪЪЪ ТЪ*

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 7:03 am 
Аватар

Тъ-тъ-тъ-тъ тътъмммм.... "Luke, I... am your father". :lol: Може би най-известната реплика от всичките филми. :)
Въобще цялата поредица е, и ще бъде класика занапред.
"The Force must you use, young padawan." :P

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 11:48 am 
Аватар

"My son" ми е по позната реплика =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 11:52 am 
Аватар

Старите части са win, новите обаче епик фейл, особено последната е трагично-потресаваща.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 2:30 pm 
Аватар

KISSSY написа:
....I mean...seriously guys, 50 000 теми за глупости, една тема за Star wars да няма X.x
за тия филми (дори и за новите) мога да кажа само КЛААААААСИКА
*тъъъъъ тъ търътъТЪЪЪЪЪЪ ТЪ*

Именно, какви са коментарите за старите филми - класика, епик и тем подобни. А новите булшитове повече се коментират и понякога се пренася в спорове между фен и хейтър.

Колкото се отнася за поредицата - гледах ги с интерес до 1 време, после станаха безвкусна фантастика и си убивах времето.

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 5:58 pm 
Аватар
I BelievE!
I BelievE!

reefer-madness написа:
Старите части са win, новите обаче епик фейл, особено последната е трагично-потресаваща.

Абе ти чуваш ли се какви ги приказваш? :shock: :shock: Старите били такива а новите онакива! :headbang2: :headbang2: Значи всички части са минали през ръцете на един и същи човек, но само че новите от "Епизод 1" до "Епизод 3" човека се възползвал от новите технологии, които ги е нямало преди 25 години. :icecream: :icecream: А такива коментари направо ме вбесяват, но пак за сметка на това аз си знам, че филмите са суперси от първия до последния и всеки път, когато ги гледам ми доставя 100% удоволствие да се наслаждавам на творчеството на Лукас. 8) 8)

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 6:16 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Всъщност новите филми наистина са боза.
Отзивите за тях още тогава не бяха кой знае колко положителни.
Лично на мен,само последния,Episode III - Revenge of the Sith,ми хареса до някаква степен.
И да,Лукас се е възползвал от новите технологии ,чак до степен в която се виждат само те.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 7:20 pm 
Аватар

Мдам 3та част наистина беше или може би една от най епичните,особено към края.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 8:08 pm 
Аватар
Културовед

На мен пък третия филм най-малко ми хареса. Не знам защо, може би не ми хареса как точно го е измислил Лукас. Ефекти наистина имаше, но някак историята беше замислена с единствената цел да свърже първата и втората част с останалите три. И то доста неуспешно според мен. Някак глупаво ми се стори.

Първата част обаче май ми хареса най-много от всички :lol:
Имаше си добра история, разни майтапи и стабилно джедайство с дарт мол. Липсваше само някоя запомняща се реплика Ама тва е щото на Jar-jar нищо не му се разбира. :lol:

4та, 5та и 6та част са epic. Може би защото едно време филмите с такива ефекти... бе то други нямаше. Помня, че още не можех да чета, но гледах някой от трите филма на кино... беше ми много скучно, щото нито можех да разбера кво говорят, нито можех да прочета кво говорят, нито пък и исках да се опитам. xD
И все пак като се прибрах играхме на джедаи с някви фенерчета дето можеха да светят в жълта или червена светлина. :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 9:32 pm 
Аватар

Master Oneal написа:
reefer-madness написа:

Абе ти чуваш ли се какви ги приказваш? :shock: :shock: Старите били такива а новите онакива! :headbang2: :headbang2: Значи всички части са минали през ръцете на един и същи човек, но само че новите от "Епизод 1" до "Епизод 3" човека се възползвал от новите технологии, които ги е нямало преди 25 години. :icecream: :icecream: А такива коментари направо ме вбесяват, но пак за сметка на това аз си знам, че филмите са суперси от първия до последния и всеки път, когато ги гледам ми доставя 100% удоволствие да се наслаждавам на творчеството на Лукас. 8) 8)

За лично мнение чувал ли си?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 9:36 pm 
Аватар

А ти?
Човека просто го казва ей така =)) И аз се съгласявам донякъде с казаното :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 9:41 pm 
Аватар

айде бе, като толкова разбирате личните мнения на хората, защо изобщо си правите труда да ги коментирате ? не виждате ли че си противоречите и създавате излишен офф топик ?

Иначе за филмите мога да кажа, че са една от най-добрите класики сътворени някога. ЛИЧНО на мен ми харесват всички части. <- да не ми коментирате мнението, щото сте разбирачи на тема: персонално становище.

:doh:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 18, 2009 10:57 pm 
Аватар

The Phantom Menace & Revenge Of The Sith >> All 8)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2010 1:12 am 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
Johnny Cage написа:
The Phantom Menace & Revenge Of The Sith >> All 8)

Благодарение на Pikachu fanboy-а

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 8 от 10 [ 136 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]