|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пет Апр 12, 2013 8:02 pm |
|
xCarNagEx |
|
|
Регистриран на: Пон Яну 14, 2008 11:15 pm Мнения: 908 Местоположение: вкъщи
|
Преди бая време мернах една реклама по един канал,не помня точно кой беше...Мисле,че беше трейлър на някакъв филм и ето какво помня: една жена,слаба,с къса черна коса вървеше в подлез(или тунел) и беше с хендсфри,от където някакъв мъж й говореше.Тя вървеше от единия край на подлеза,а от другия вървяха срещу нея 2-ма или 3-ма костюмирани мъже(цветът на саката беше бежав ако не се лъжа).Изглежда те бяха "лошите" и търсеха жената,защото е направила нещо.Мъжът от хендсфрито каза на жената,за тези типове и тя,вървейки взе хладнокръвно решение: стените бяха изцапани с нещо черно,тя си протегна ръката и движейки се изцапа ръката си с черното нещо,после го размаза по лицето си,за да наподобява грим,разроши си косата,разкопча си дрехите за да изглежда по "бунтарско" и с наведена глава се сля с група метъли,които се движиха малко пред нея.Изглеждаше точно като тях и беше малко вероятно някой да я различи.Сред тълпата с хора, "лошите" мъже не можаха да я намерят и я подминаха. Това е което помня,надявам се да сте разбрали за кой филм говоря. tl:dr Прочетете го цялото,няма кратка версия
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Пет Авг 02, 2013 12:28 pm |
|
tonyyz |
|
|
Регистриран на: Пет Юни 01, 2012 7:45 pm Мнения: 53 Местоположение: Пловдив
|
Трябва ми линк към готов плейлист с песни като тази > http://www.youtube.com/watch?v=ki6YTXyITaQ или ако някой има доброто желание да ми помогне да си направя?
_________________ You came without fear. Don't have any regrets, no matter what happens. This is the duel you wanted. - Monkey D. Luffy
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Чет Авг 15, 2013 11:56 am |
|
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
От мюзикъла на Тарзан е (:
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Чет Авг 29, 2013 10:24 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
Единствената,за която се сещам е тая И да не е тая дето търсиш,пак е страхотно изпълнение по темата Иначе аз търся някои сериал или филм с главен герои тип алън шор(the practice,boston legal) и хаус(house md).Които ги е гледал,знае какво имам предвид
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Бързи въпроси и отговори Публикувано на: Нед Сеп 08, 2013 10:34 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Едно време, когато Кейбъл България още не беше взела Глобо, те имаха собствен канал и там го даваха. Беше английски комедиен сериал. Вярно нискобюджетен беше, но пък беше голям смях наистина. Нещо като "Добър вечер, г-н учителю" или нещо от сорта на ученически поздрав заглавието. Много се смях на него наистина. Ако се сетя как беше по-точно залгавието, пак ще ти пиша. п.п. С малко ровене из нетя излезе. Името му е Mind_Your_Language. Ето и доказателство:
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|