Release Date: 4 September 2009 Genre: Science Fiction Cast: Gerard Butler, Alison Lohman, Milo Ventimiglia, Kyra Sedgwick Director: Mark Neveldine, Brian Taylor Writers: Mark Neveldine, Brian Taylor Studio: Lionsgate
Plot: GAMER is a high-concept action thriller set in a near future when gaming and entertainment have evolved into a terrifying new hybrid. Humans control other humans in mass-scale, multi-player online games: people play people...for keeps.
Ей ся на кино отново гледах трейлъра (киното направо бумтеше) в главата ми изникна филма Doomsday Ще ми се да го видя само за да проверя дали са същите извратенящини
Ххахаха до някъде ми напомня на Deadmans wonderland ама само до някъде хаха какво се впрягаш да казваш на хората,че трябва да им харесва и ако не че не стават То е ясно,че филма ще рулз а ако се окаже тъпня се тая
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Заглавие: Re: Филм: Gamer(2009)
Публикувано на: Нед Авг 30, 2009 12:45 pm
Jeanne
Ще се гледа. Но единственото ново на този филм е, че главния начин е един вид контролиран, като в игрите. И все пак ще бъде един обикновен, високобюджетен, пълен с насилие, глупави реплики екшън. И все пак ще си заслужава да му се хвърли едно око като на "Изгрева на кобрата".
Я, главният актьор от Декстър о.о! Та... ще се гледа филма. xD Изглежда интересен, а ако не се окаже такъв... ем, няма да навлека черните дрехи и да обявя траур за двата загубени часа (или колкото ще е там времетраенето).
Искам да го гледам тоя филм. Не знам дали ще бъде фейл, обаче гледах трейлъра в киното преди да почне филма и на големия екран изглеждаше готино. А това, че е с любимия ми Леонайдъс е още един +.