|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 4:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 4:15 pm |
|
ShellBullet |
|
|
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 12:23 am Мнения: 127 Местоположение: България как къде
|
Биг Брадър си е чиста простотия... и btw пише се "селяния" (селско нали... големия гражданин )
Последна промяна ShellBullet на Нед Сеп 30, 2007 4:32 pm, променена общо 1 път
_________________ Elfen Lied's Greatest Supporter And Fan
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 4:23 pm |
|
GUNDAM |
|
|
|
да за съжаление в БГ умните и достоини хора не им се обръща внимание докато такива биг брадорови творения са в светлините на прожекторите, наи ми е жал за тия по-малките от мен които имат такива ,,персони,, за подражание, вече почвам да се обеждавам че тва е целенасочена политика на затъпяване на младото поколение, за да го даржат в подчинение и неведение а наи страшното е че на хората на моита вазраст почва да не им пука -че сме бедни, че има престъпност, че депотатите си прават далавери и ни се смеят наи нагло и т.н. ,,прост народ-слаба държава,,.....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 4:40 pm |
adidaf |
|
|
|
GUNDAM написа: да за съжаление в БГ умните и достоини хора не им се обръща внимание докато такива биг брадорови творения са в светлините на прожекторите, наи ми е жал за тия по-малките от мен които имат такива ,,персони,, за подражание, вече почвам да се обеждавам че тва е целенасочена политика на затъпяване на младото поколение, за да го даржат в подчинение и неведение а наи страшното е че на хората на моита вазраст почва да не им пука -че сме бедни, че има престъпност, че депотатите си прават далавери и ни се смеят наи нагло и т.н. ,,прост народ-слаба държава,,.....
мхм и накрая ти изсипват нещо от сорта "Проучванията показват, че младото население затъпява и все повече и повече се използват наркотици, а цигари пушат и 10-годишните." И си правят новината, отиват при някой "психолог" да си каже оценката за младото поколение и след 10 мин пускат Биг Брадър и я дават оная майка, дето събира фасове от кофите, за да пуши , щот "хуманния и етичен Биг Брадър" цигари не дава и помага на майките.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 5:41 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
GIRON написа: По-голяма простотия от "Big Brother" не съм виждал.
Съгласен , това е шоу за демонстрация на турбо селения
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Сеп 30, 2007 5:53 pm |
|
ShellBullet |
|
|
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 12:23 am Мнения: 127 Местоположение: България как къде
|
Perfect-Blue написа: ShellBullet написа: Биг Брадър си е чиста простотия... и btw пише се "селяния" (селско нали... големия гражданин ) пише се точно "селения" - това не ти е млека-мляко.
научи се да пишеш на български има и дума селения, ама не означава това, което си мислиш... и ударението на "селения" пада на втората сричка
_________________ Elfen Lied's Greatest Supporter And Fan
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 01, 2007 2:33 am |
|
Marin4usaka |
|
|
|
NarutoIsTheBest написа: Аз пък мисля, че вие сте селяни ЛОЛ. БИг брадър рулз!
And you're gonna be the next Hokage, believe it!
_________________ Щом ка повелява така, тъй да бъде.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Окт 01, 2007 5:43 am |
Naku |
|
|
|
БигБрадър... показва масовия българин за съжаление... А и всъщност дали е селско или не... Panis et certensis. (Май така се пишеше.) Хляб и зрелища, това им трябва на хората... А това риалити шоу им го предоставя.
ПП: Пише се селения. Идва от селянин, но "я"-то е променливо и става "е".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|