Има романтични филми с много по-стойностен сюжет и може да се каже, че пак кораб се вдига и потъва... Замунда е пълен с тях
Но Титаник със сигурност не е един от качествените филми по "онова" време...
Иначе ходих на кино за да видя великия Джони Деп как коли клиенти, разбира се не ми позволиха да влезна на филма, затова взех билет за Майкъл Клейтън.
8 номинации, 1 Оскар спечелен за поддържаща роля и имам само едно нещо да ПОВТОРЯ...
НА ОСКАРИТЕ ДА ИМ ЕБА МАЙКАТА!
Не мога да разбера защо история, която може да се помести в 2 минути е направена на 2-часов филм. Защото единствената хубава сцена от филма беше в последните 2 минути... Имаше 5 човека в залата, всичките очевидно бяха "ценители", защото се дразнеха на моята лежаща поза и замерянето на екрана с пуканките...
След като излязохме с един приятел от киното, стигнахме до заключението, че всъщност сме гледали фотосесия на Джордж Клуни в костюм...
Ако искате рискувайте, кой знае... Може и да ви хареса отвратителното действие... или по-скоро липса на такова. Джордж Клуни и тая пуста Тилда Суонтън ще призная че добре играха... Нооо... сюжетът е на моментни убийствено скучен.
Оценката ми е под нулата за тоя филм... Пък да не говорим че в Арената допускат деца по-малки от 16 години да го гледат този филм, а на филм на Джони Деп не можеш да отидеш... После защо хората не ходили на кино... Ае познайте...