Дата и час: Пет Фев 07, 2025 12:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Филм: Sicko
МнениеПубликувано на: Чет Ное 01, 2007 1:44 pm 

Sicko

Режисьор : Майкъл Мур
В ролите : Майкъл Мур, Джордж Буш, Реджи Сервантес, Джон Греъм, Ричард Никсън
IMDB
Оценка в IMDB : 8.5/10 (16,742 votes)
официален сайт
Държава : САЩ
Година : 2007
Времетраене : 113 минути
trailer
Бюджет : $9,000,000
Резюме : Oказва се че американската мечта не е това което милиони а може би милиарди хора по света мислят, и че Америка далеч не е мястото където бих искал да живея. Майкъл Мур ми го доказа с този филм. Гледайте го!!!

Един потресаващ филм на режисьора Майкъл Мур, които съвсем скоро излезе по кината и бързо завладя публиката. "Sicko" (Недъзи) влезе в тройката на най-печелившите и успешни документални филми в момента. Лентата представя всички недъзи и порочни неща в некачественото и потресаващо американско здравеопазване. След като гледате този филм няма да посмеете да се оплаквате от българското здравеопазване!

Един филм който максимално ще ви понижи мнението за управляващите в америка. Определено си струва, особено за онези, които имат намерение да ходят в Америка, защото мислят че там ще изкарат пари ;)

Мога да го нарека и филм за американската...... мечта?

Едит: Ще се спомене и стачката на учителите във Франция, забележете, 160 000 (сто и шестдесет хиляди) ученика са стачкували заедно с учителите, разбирате ли? Като видите този филм ще разберете също колко си прилича България със САЩ.

Така добре ли е? ;)

Последна промяна ShApEsHiFt3r на Чет Ное 01, 2007 2:51 pm, променена общо 2 пъти

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 1:31 pm 
Аватар

гледах го. признавам много добър филм е това. майкъл мур си го бива. ама по едно време чак ми стана жал за горките американци. толкова прееебани са някои от тях. а здравните-осигурителните компании им правят живота още по-мизерен.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 2:21 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Craze написа:
а здравните-осигурителните компании им правят живота още по-мизерен.

Горките те, наистина :( Толкова хубаво би било ако всички държави имат прекрасни здравни осигуровки като при нас.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 9:36 pm 
Аватар

не казвам, че при нас е розово положението, но поне аз не съм чувал на някой да му прекратят осигуровката, защото е диагностициран с рак или диабет. вярно е, че и тука яко ни прецакват, но колкото и наивно да звучи си мисля, че тука не стават такива неща.

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 26, 2007 9:38 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

Craze написа:
не казвам, че при нас е розово положението, но поне аз не съм чувал на някой да му прекратят осигуровката, защото е диагностициран с рак или диабет. вярно е, че и тука яко ни прецакват, но колкото и наивно да звучи си мисля, че тука не стават такива неща.

Мда. Тука рака и диабета си ги плащаш от джоба :roll: Сериозно бе хора новините не гледате ли? Тук дори не можеш лекарства да си купиш пък не ставало такива работи :/

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]