|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Сериал: Hannibal (2013) Публикувано на: Пон Фев 22, 2016 2:25 pm |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Преди няколко дни го завърших третия сезон, та да се разпиша.
Сравнително по-слаб ми се стори този сезон, с доста по-малко случващо се и с по-бавно темпо (идващо от човек обожаващ филми/сериали с бавно темпо), особено след "залавянето" на Ханибал. Много от героите и нещата които правят/им се случват ми бяха безинтересни (и много нелогични), и някои от тях бяха доста в нищото, без особен принос към действието, финалът също не ме впечатли, направо си беше зле в някои отношения според мен. Като цяло края на сезон две е high point-а на сериала за мен лично.
Интересно по-назад в темата мисля че бях писал колко по-добър е Мадс Микелсен като Ханибал, но честно казано мисля че съм прав само когато той е на свобода, зад решетките Антъни Хопкинс сякаш имаше по-голямо присъствие и го играеше по-интересно.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Hannibal (2013) Публикувано на: Вто Фев 23, 2016 5:05 pm |
|
The Hollow Shrine |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 17, 2011 7:55 pm Мнения: 1635 Местоположение: Akasha
|
I beg to differ. The Hollow Shrine написа: По-съвършен и велик финал не можеше да измислят. Also, Антъни Хопкинс е клиширано яндере пред Мадс. Мадс е класа и actual acting. Не някакъв дъртак, който channel-ва психопатския си поглед, като си мисли как изнасилва другите актриси.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Hannibal (2013) Публикувано на: Вто Фев 05, 2019 6:52 pm |
|
lovelyangel666 |
|
|
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5243 Местоположение: Outer Heaven
|
Отначало подходих малко скептично към сериала, защото е трудно човек да си представи някой друг в ролята на Ханибал, освен Антъни Хопкинс. Мадс Микелсен съм го гледала само в един филм, но портретът му на Ханибал е невероятно добър. Сериалът може да се обобщи като: много бавен първи сезон; климаксен втори сезон; постепенно затишие в трети сезон. След като заловиха Ханибал, останалото беше малко anticlimatic, въпреки че историята с червения дракон е основната тема на новелата P.S. Chilton is fucking immortal
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|