Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:17 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Сериал: Приятели/ Friends (1994 - 2004)
МнениеПубликувано на: Пон Авг 02, 2010 11:54 am 

Сполучливо сериалче.

МнениеПубликувано на: Вто Авг 03, 2010 5:46 pm 
Аватар

Един от любимите ми сериали. Гледал съм всичките сезони по няколко пъти. Сериалчето кърти, особено ме накефи края. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2016 12:37 pm 
Аватар

Темата е умряла, ама не ми пука особено...
До Сезон 7 началото:
Готини герои, яко смях, особено първите им епизоди. Като малък го гледах с майка ми по БТВ и за съжаление от началото знаех кой с кой ще се вземе и знаех за Ема, но въпреки това сериалчето си беше мега забавното. Фаворити... може би Чандлър и Фийби. Чандлър, щото ми е мега симпатичен със сърказма си, а Фийби си е мега готината, няма втора, много пичозна. :lol: Кво да кажа, заливал съм се от смях, казваха ми, че TOW The Proposal ще ме разплаче, ама не... въпреки, че не мога да отрека невероятната химия между Моника и Чандлър - невероятна двойка, добре, че Рос реши да се жени втори път, че да се вземат тия нашите. :lol: Много им се радвам, това ми е любимата двойка evaaaaa... Рос и Рейчъл ми е вече банално след толкова събирания, а има и още.
Наскоро се позаинтересувах от личния им живот и просто вече не мога да ги погледна по същия начин, но все пак Холивуд... ако не друго сериалчето си ме кефи и не ми пука, че всъщност не могат да се понасят в реалния живот (не, че се изненадах, но friends reunion 2016 беше много неловко и странно... ако бях на водещия щях да попитам Дженифър защо не е поканила момчетата на сватбата си миналата година :lol: ). Сега продължавам със седми сезон нататък и междувременно се надявам темата малко да живне, ама надали предвид, че самия форум е умрял. :)

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Юни 11, 2016 1:06 pm 
Аватар

Значи, това ми е един от най-любимите комедийни сериали. Много ме кефеше като го даваха по тв-то и не съм изпускал епизод. Любимци ми бяха Рос, защото беше доста недодялан, и Фийби, защото винаги разведряваше обстановката и песничките и бяха много яки. Към края беше почнал да ми става безинтересен, защото вкараха много драма, а и шегите се поизтъркаха. За спин-офа "Джоуи" мога да кажа, че е интересен до някъде, но изобщо не може да се сравнява с "Приятели"

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 2 [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]