|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:14 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: 11.22.63 (2016) Публикувано на: Сря Фев 24, 2016 2:32 pm |
|
Dark Ranger |
|
|
|
11.22.63Държава: САЩ Жанр: Мистерия, Фантастика, Трилър Език: Английски Режисьор: Кевин Макдоналд Година: 2016 В ролите: Джеймс Франко, Сара Гадон, Чери Джоунс, Джош Духамел, Крис Купър и др. Допълнителна информация: Резюме:Продуценти на сериала са самият Стивън Кинг и Джей Джей Ейбрамс. На 22 ноември 1963 година в Далас отекват три изстрела, президентът Кенеди загива и светът се променя. Възможно ли е да се върне лентата назад? Какво щеше да се случи, ако Кенеди беше оцелял? Отговора ще открием в новия sci-fi сериал на Hulu, наречен 11.22.63. Той е създаден по научнофантастичния роман на Стивън Кинг. Главният герой се впуска в безумна (и безумно възможна) мисия, като се връща в миналото и предотвратява един от най-разтърсващите атентати в историята на човечеството. Кратко мнение: Уникален сериал! Още в първите няколко минути на първи епизод ме грабна и веднага му лепнах десетка в imdb. Препоръчвам го на всеки, на когото са допаднали филмите "Ефектът на пеперудата" и "Пряко включване". Идеята на сериала е абсолютно същата, актьорската игра е на много високо ниво, ще се хареса на всеки фен на съспенса! Трябва да погледна и книгата. Леле, нямам търпение за третия епизод!
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: 11.22.63 (2016) Публикувано на: Пет Фев 26, 2016 2:34 am |
|
KoP3Le7o |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 06, 2007 4:43 pm Мнения: 9766 Местоположение: J✯O✯J✯O
|
Малко тъпо почна тип Нарния, но според мен втори епизод беше далеч по-добър от стартовия. Първоначално като видях цифрите, когато стартира сериалът, се чудех откъде ми е толкова познато, а то Кинг... Оф, тоя автор не знам кога ще се наканя да му изтърпя някоя книга. (дори преди си мислех да си купя тази книга, по която е сериалът, ама се отказах.) Не знам защо всички толкова го хвалят, ама мене просто не ме грабва и това е. Все почвам нещо негово и в един момент ми писва. Обаче филмите ги изтърпявам, че дори и ми харесват, а не мога една негова книга да прочета докрай.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: 11.22.63 (2016) Публикувано на: Пет Фев 26, 2016 12:04 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Филмирането на книга рядко е успешно а когато става дума за краля 99% е провал. Няма как от книга да направиш комикс и да има същия успех а от автори като Кинг и други като Хоб просто начина им на изразяване е 75% от удоволствието.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: 11.22.63 (2016) Публикувано на: Пет Фев 26, 2016 2:56 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Благодаря, че натякваш очевидното. Ако го разглеждаме просто като филм, става за гледане е моето мнение, но не е нещо чак толкова феноменално, както всички го изкараха и оценките по сайтовете в космоса, 'щото Кинг...
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: 11.22.63 (2016) Публикувано на: Пет Фев 26, 2016 3:21 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Натяквам го точно 'щото Кинг... Нищо феноменално няма в историите му да не кажа нещо друго че фенчетата ще се засегнат. Целият кеф е от "разказвача" просто те грабва дори историята да е посредствена а това няма как да стане като гледаш картинки. Ти явно си изключение от правилото щом не му търпиш книгите та се учудвам дори на това "става" по-скоро очаквах оплюване.
пс. Малко са изключенията дето се харесват от мнозинството (и те си имат критиците) били фенове или не. Като изключим "Изкуплението Шоушенк" и "Зеленият път" все могат да се нарекат провали.
Edit; Някой успя ли да изгледа "Под купола"?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: 11.22.63 (2016) Публикувано на: Пет Фев 26, 2016 4:16 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Малко офтопик Те феновете на Кинг не се подмокрят просто като чуят името му, всичко си е от роман до роман и от разказ до разказ....има неща, които не съм могла да изчета, има и неща, които си ги препрочитам редовно, просто защото една книга не е само до историята, а и до начина по който тя се представя. А Кинг много го бива да си играе с психиката на читателя и да внушава определени идеи, точно за това е смятан за един от най-влиятелните автори evah. Колкото до филмите, те за разлика от книгите и разказите се правят от много повече хора, вкарват се чужди идеи, целия процес на заснемане отнема от визията на автора. Затова в 99% от времето чуваме "книгата беше по-добра от филма".
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: 11.22.63 (2016) Публикувано на: Пет Фев 26, 2016 8:16 pm |
|
KoP3Le7o |
|
|
|
Цитат: Нищо феноменално няма в историите му да не кажа нещо друго че фенчетата ще се засегнат. То ако се замислиш, с това "ако" повече би ги засегнал. Но, споко, не се притеснявай, тук хора не влизат, тъй че к'во ти пука? Цитат: Ти явно си изключение от правилото щом не му търпиш книгите та се учудвам дори на това "става" по-скоро очаквах оплюване. А ти явно още не си проумял, че тия неща трябва да се разглеждат като самостоятелни проекти, вдъхновени от книги, а не да милееш за увлекателно написаните думи върху хартия. Когато нещо е добре представено и с готин актьорски състав, не мога просто да го оплюя само 'щото ми липсвал разказвачът. Цитат: Те феновете на Кинг не се подмокрят просто като чуят името му, всичко си е от роман до роман и от разказ до разказ.... Те феновете на Кинг системно си го плюят, когато нещо не им хареса. Цитат: Затова в 99% от времето чуваме "книгата беше по-добра от филма". Винаги, ама винаги книгата е по-добра от екранизацията.
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 10 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|