|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hammerfall, Sabathon тоз петък Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 2:29 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
no time no money ;(
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hammerfall, Sabathon тоз петък Публикувано на: Чет Апр 09, 2009 10:33 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
аз на ManOwaR и 2 -те години не ходих защото каварна е в .... ахммм на гъзъ на географията хех
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hammerfall, Sabathon тоз петък Публикувано на: Пет Апр 10, 2009 1:05 pm |
|
Karibdus |
|
|
|
MorticiaN why so angry пича просто ти казва че не е за испускане >.> и така си е >.> това че 2-мата с тебе няаме кинти не означава нищо >.> пак ще дойдат и другия път ще отидем
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hammerfall, Sabathon тоз петък Публикувано на: Вто Апр 14, 2009 11:54 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Моите впечатления от концерта са - Сабатон зверски добре се представиха. Почнаха доста слабо, но след първите две песни се постегнаха и нататъка беше смазващо. Групата дали не беше шашната от посрещането си Аз лично бях. Най ме изкефи как публиката тропахме с крака, залата май се опитвахме да срутим. Другият як момент беше на една песен към края как всички ръкопляскаха в такт и дамз като казвам в такт, беше нечовешки добър, въобще се получи много добре. Следващият път да дойдат за 2 часов концерт Хамърфол ъъъъ тях ги проспах. Май се събудих на Ренегат и вече на последната, защото трябваше да си ходим, та слушах "хартс ъф файр" ... защо ли таих някаква надежда, че ще ми харесат наживо п.п. ходихте ли после горе, аз лично се сдобих с 4 автографа от Сабатон
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 11 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|