|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Legend Of The Seeker или The Sword of Truth Serial ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Ное 09, 2008 7:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9464_1273781230.jpg) |
thewizards |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
![Изображение](http://nanoset.net/assets/posters/big/31/23/2954eb5fcff828e9e8d066cb049c8b7aa8623884.jpg) Направен по фентъзи серията на Тери Гудкайнд "Мечът на истината", сериалът проследява превръщането на Ричард Сайфър от горски водач в магьосник, чиято мисия е да спре жесток тиранин. „Първото правило на магьосника“ (Wizard's First Rule) е първият роман от поредицата на Тери Гудкайнд „Мечът на истината“. Книгата е публикувана за пръв път на 15 август 1994 г За всяка книга ще се направи по един сезон. Надявам се да не прецакат една толкова добра поредица от книги ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) и да ми развалят настроението. Точно ми се изтелиха първите три епизода които са излезли до сега и лягам да ги изгледам. Препращане към станицата на сериала клипни тукПрепращане към замунда за сваляне на епизодите клипни тук за епизоди 1 и 2 клипни тук за епизод 3
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 13, 2008 11:13 am |
![Аватар](http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/37/3704/UV2AF00Z/posters/psycho-anthony-perkins-1960.jpg) |
Squall_1st |
* |
|
Няма по-голям гей от главният актьор, бахти келеша. На обложката на "Камъка на сълзите" имаше един пример за външният вид на Ричард - > Дългокос с брада.
Актьорите са супер чершафи, Зед е някакъв клошар, Ричард е гей, но пък Калан става горе долу.
Между впрочем, умрях от смях като видях това в пъривят пост
Цитат: Препращане към станицата на сериала клипни тук
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Ное 25, 2008 11:50 pm |
![Аватар](http://th53.photobucket.com/albums/g53/Mordorthor/th_Burzum.gif) |
Arcana |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Сря Авг 23, 2006 11:28 pm Мнения: 261 Местоположение: into the deep black sea
|
Не съм чела книгите признавам и филмчето е много посредствено и ми е ясно, че сигурно има много разминавания с книгата и въпреки всичко мисля да го изгледам, че ми е интересно до някъде. Фентъзи филмите са много малко, добрите фентъзи филми са почти николко, затова си струва според мен.
Само кажете на колко време излизат епизодите?
Вече ги има до 5-ти
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Ное 27, 2008 12:43 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9464_1273781230.jpg) |
thewizards |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
Arcana написа: Не съм чела книгите признавам и филмчето е много посредствено и ми е ясно, че сигурно има много разминавания с книгата и въпреки всичко мисля да го изгледам, че ми е интересно до някъде. Фентъзи филмите са много малко, добрите фентъзи филми са почти николко, затова си струва според мен. Само кажете на колко време излизат епизодите? Вече ги има до 5-ти ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
В първият епизод имаше малки съвпадения с книгата, но от там нататък може да се каже нищо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) А за книгите няма да съжаляваш ако ги прочетеш. По-добре е да си ги намериш на хартия, но ако искаш просто да видиш дали ще ти харесат можеш да си ги дръпнеш от тук http://www.chitanka.info/lib/text/344
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|