|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 1:40 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов лаптоп - помагайте! Публикувано на: Пет Ное 29, 2013 8:08 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
И ще направиш най-голямата грешка във живота си. А и бюджета не е 800 лв.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов лаптоп - помагайте! Публикувано на: Пет Ное 29, 2013 8:17 pm |
|
JJRos |
|
|
|
Я се обоснови. Имам и АМД и Интел Лаптоп и недеи обърква хората че тея (Ivy Bridge) модели са по добри от АМД-то. Ето го и тук Лаптоп.БГ и най-важното е че паметта на картата е отделно.
Последна промяна JJRos на Пет Ное 29, 2013 9:02 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
Заглавие: Re: Нов лаптоп - помагайте! Публикувано на: Пет Ное 29, 2013 8:45 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Скапват се още по-бързо това имам предвид. С Интела печката няма да стой през половината (може дори да изкара 2 г.) си гаранционен срок в сервиза и да е без лаптоп. Не говоря за производителност понеже е като да сравняваш трабанти. За игри не стават не че лаптопите въобще са за тази работа. За филми няма никакво значение какво е видеото и процесора понеже и най-слабата актуална машина ще подкара 1080p.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нов лаптоп - помагайте! Публикувано на: Пет Ное 29, 2013 9:08 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Не се тревожи всеки момент ще замине и ще ти остане само интела поне докато не замине и той. Далеч съм от мисълта да водя спор просто фактите всички ги знаят освен феновете на АМД. И преди да се изкажеш виж какво препоръчвам тук - viewtopic.php?f=44&t=72332Когато обаче говорим за лаптоп от нисък клас в комбинация с АМД значи имаме предвид сигурни проблеми. А да натикаш и видео вътре (не че е съществена разликата с вгр. графика) значи бомбичка.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|