|
Дата и час: Нед Фев 17, 2019 4:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Искам нов телефон!  Публикувано на: Пет Май 19, 2017 9:03 pm |
 |
lovelyangel666 |
|
 |
Регистриран на: Вто Апр 10, 2007 5:01 pm Мнения: 5085 Местоположение: Outer Heaven
|
Не съм фен нито на самсунгите, нито на леново. Една приятелка ползва само самсунги и досега съм виждала как като си пусне приложенията с котките и телефонът и забива известно време. Майка ми е с леново от А сериите, досега го е носила поне 3 пъти на ремонт, а аз като тръгна да работя с него отнема доста чукане по екрана докато се усети, че нещо се случва. За парите, които дадат родителите ти за този самсунг, можеш да си купиш Huawei P9 Lite с много по-добър процесор и дисплей от всичките телефони, които си си харесала.
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Искам нов телефон!  Публикувано на: Пет Май 19, 2017 9:07 pm |
 |
Wind_Falcon |
|
 |
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8570 Местоположение: The Megastructure
|
Check this one out as well. Но като цяло е по-добре да направиш такава тема в android.bg или друг подобен форум, там ще са по-запознати и по-добре ще могат да ти помогнат.
|
 |
|
Заглавие: Re: Искам нов телефон!  Публикувано на: Пет Май 19, 2017 11:46 pm |
 |
ASSASSIN |
|
 |
Регистриран на: Пет Фев 16, 2007 1:03 am Мнения: 685 Местоположение: anywhere
|
Едно ще ти кажа - недей да си взимаш Lenovo, няма такива боклуци. Още на първия месец започват да забиват и да правят номера. Самсунг стават, Айфоните - много пари за една играчка. Аз съм фен на Сони, доста са здрави, сменила съм 3-4 модела и нямам никакви забележки.

bg_voin написа: Оправих се с тоя шублер.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Искам нов телефон!  Публикувано на: Съб Май 20, 2017 12:05 am |
Zdravka_Magichova |
|
 |
|
Сонито не го бях слагал в сметките. Ще разгледам, но щом Леновото дава проблеми, ще го избягвам....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Искам нов телефон!  Публикувано на: Нед Май 21, 2017 7:40 pm |
 |
VastoLorde96 |
|
 |
Регистриран на: Сря Май 11, 2011 7:34 pm Мнения: 4078 Местоположение: Lawrence, Kansas
|
Аз вече година използвам bq Aquaris X5. Някаква куча марка, френски, ако не се лъжа, сглобяван в испания. Параметрите му са добри (подкарва доста тежки игри), камерите са 13 и 5, и двете са със светкавици (предната наистина има светкавица, не просто екранът да ти светне в бяло). И най-хубавото - удароустойчив! Не съм му слагал никакви протектори и екранът няма нито една драскотина, изпускал съм го от третия етаж на цимента и единствените поражения са, че металната рамка от страни е леко одраскана. С него спокойно си отварям бирата и бия буболечките, кото ме нападат. И всичкото това за 350 лв.
_________________ SAVING PEOPLE, HUNTING THINGS - THE FAMILY BUSINESS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Искам нов телефон!  Публикувано на: Пет Май 26, 2017 4:17 pm |
 |
Anubiss |
|
 |
|
Момичето търси телефон за 200 лева, предлагат и се такива за 400.  Принципно е кофти да се избира телефон в такъв бюджет. Там са или абсолютно долният праг на по-разпространените марки, или нещо средно от куча марка. Всички "блестят" с неприятни дисплеи, софтуерни проблеми, прегряване, нестабилна сглобка и т.н. Силно ти препоръчвам, ако това са парите, които могат да отделят вашите, или да изчакате докато някой роднина трябва да преподписва договор с оператор например и да го вземете по-евтино, или просто да си досъбереш за друг. Никой от изброените не би бил добра покупка, но ако все пак трябва да се избера от тези - vibe p1m. Осезаемо по-голяма батерия и 2гб рам памет, които вече са си почти необходимост. Не е приятно при отваряне на повече от 1 приложение всичко да започне да се затваря.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|