Moon написа:
Intel driver за какво? Може да имаш intel driver за видео карта, за lan/wifi карта, за звукова карта, за някви четци... за кво ли още не.
И какво си се опитал да ъпдейтнеш?
Кога ти насича компютара? Като играеш игри? Или просто квото и да правиш си насича?
По принцип
тук са ти официалните драйвери за лаптопа. Сваляй от там, ако ще сваляш нещо на рандом.
Еба ли му майката за кво е тоя Интел... Не би трябвало да е за видео картата, щото съм с Nvidia GeForce GTX 860M, и имам драйвър на Nvidia. Но като изтеглих бета версията на Battlefront, и ми изписа ерор, че съм със стара версия на Intel Driver-а, и аз тръгнах да тегля уж някви ъпдейти, и от там почнаха проблемите... А насичането.. Как да го обясня..? Значи, примерно, като играя игрите си вървят гладко, ама от време на време се появява едно такова моменто насичане, понякога трае няколко секунди, а понякога се стига и до 10тина секунди (такова дълго насичане рядко обаче). Най-точната дума за описване на тва ''насичане'' е ЗАМРЪЗВАНЕ. И просто ми изглежда супер странно на фона на тва, че мода да подкарвам повечето игри на High/Very high mode, а много често и на Ultra Mode без никакви проблеми. И тва замръзване е много странно, щото като цяло игрите вървят супер гладко, без лаптопа да изпитва някво сериозно натоварване, и изведнъж някви такива моменти замръзвания...
Е, не съм много красноречив, но дано сте ме разбрали.