Дата и час: Чет Фев 20, 2025 11:15 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Вселената в орехова черупка
МнениеПубликувано на: Пет Юли 10, 2009 8:05 pm 
Аватар

здравейте ; от доста време насам съм се заинтересовал от тази книга на Стивън Хокинг (Вселената в орехова черупка) ; само че , не знам от къде да я намеря на български език ; в нет-а където и да видя , не е в наличност ; по Славейков също съм питал и изглежда ,че е разпродадена от доста отдавна ; ако някои има идея , къде да потърся (София) или ако намери полезен линк , моля да ми помогне ; наистина съм заинтересован от тази книга и искам да я прочета

дори ако някой я има в наличност ,а я е прочел бих бил съгласен да ми я продаде ; ще се разберем за цената

Профил  

Заглавие: Re: Вселената в орехова черупка
МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2009 8:25 am 
Аватар

пробвай да пуснеш заявка в лексико (http://www.lecsiko.com/)

намирали са ми книга, която навсякъде твърдяха, че е отдавна изчерпана и невъзможно да се открие...

МнениеПубликувано на: Съб Юли 11, 2009 12:11 pm 
Аватар

мерси ,че си си направил труда да ми помогнеш , но като напиша Стивън Хокинг ми излизат само тези 3 негови книги http://www.lecsiko.com/index.php?cat=-3 ... A%E8%ED%E3

но иначе сега ще пусна заявка да видим какво ще стане , мерси

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 13, 2009 4:15 pm 
Аватар

виж в zamunda там прочетох няколко книги на хари потър

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 15, 2009 8:44 pm 
Аватар

има 'Кратка история на времето' , но и да имаше 'Вселената в орехова черупка' нямаше да тегля ; мисълта ми е , че искам да я купя и да я държа в ръцете си

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 16, 2009 5:58 pm 
Аватар

От личен опит мога да ти предложа два варианта как да си я намериш ( всъщност изобщо като търсите книги ,които са излезнали от печат преди години )

1. Отиди в клон на някоя голяма верига книжарници - примерно Хеликон/Пингвините/Буквите и т.н и попитай дали не могат да погледнат за нея ( щот многоооо ме съмнява да я имат при тях в момента xDDD ) . Много си зависи от продавача/чката и дали ще му/й се занимава . Трябва ти името на книгата ,автора и издателството като вече могат да ти искат евентуално някакво капаро предварително за да са сигурни че ще си я вземеш ~ Принципно ти казват да провериш след седмица~две дали са ти я намерили и ако я нямат - явно просто не са успяли да я намерят ~

2. Другият вариант е да питаш на тези отворени сергии където продават стари книги - те си обменят информация помежду си и могат да я намерят - принципно пробвай по-големите такива , но мисля че всичките тези сергиики ги ръководи един общ орган . Като гледам си ходил до Славейков - питай и там дали не могат да направят нещо по въпроса . Само те предупреждавам че цената може да излезе малко отгоре независимо че са книги на старо ( или пък не - зависи колко копия имат :> )

В крайна сметка ти не търсиш книга излязла 80те години , а такава излязла 2003 ~ та би трябвало по-лесно да ти я намерят ~

Ми това е от мен ~ :hat: ~ Друго инфо не мога да ти дам ( освен може би да си направиш рег в някой форум за Купувам/Продавам и там да пишеш xDD )

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 17, 2009 11:00 pm 
Аватар

благодаря ; писах в дата купувам/продавам по същото време когато направих и тази тема , ма там си пипат краката и никой не ми е отговорил - е , като не могат да ми помогнат , какво да правят хората }}

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 7 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]