|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: WIN XP, Разпознаване на Японски букви ? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 9:45 pm |
DARK MASTER |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Сега преди някоко часа преиснталриах бозата.
Всичко ми е ок само ми оставя да направя така че да ми разпознава японските букви. Нали да не ми ги дава като квадрати а както си трябва.
Знам че още при инсталирането на WINXP OSа има.
Или Control Panel > Regional and Language Options > Languages(tab) .
Там си има да отметнеш Install files for East Asian languages.
Сега проблема е че не искам да го добавям това щото не само, че са ми излишни 230 мб, а и иска само японските букви да излизат нормално. Не искам да пиша на японски (обикновено само Copy, Pasteвам имената на аниметата и нищо повече), но ако програмката или настроийката прави и това освен разпознаването, няма да ми пречи май.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 11:07 pm |
DARK MASTER |
|
|
Нещо не разбрах.
Казах че това не ми трябва. Щото то е за разпознаване на всички азиатски езици което ми е излишно. Аз искам само на японските да си се виждат, останлите китайски и незнам си какви не ми трябват.
Също и мястото в C ми е малко прокрай останлтие програми.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Ное 21, 2007 11:58 pm |
![Аватар](http://angel4e.homelinux.net/share/profile/avatar.jpg) |
anAngel |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Виж дали ако сложиш японски шрифтове към уина ще можеш да разглеждаш правилно сайтовете им.
Разгледай следния Линк, а може и тези резултати от запитването към Гугъл 1, и този Гугъл 2 с по-конкретно запитване по въпроса ти.
Мисля, че това ще те устрои, но няма да можеш да записваш файлове с японски загвалия без инсталирани East Asian languages например:
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 2:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5124.jpg) |
koala |
|
Регистриран на: Чет Окт 12, 2006 12:11 am Мнения: 1426 Местоположение: The other side of the looking glass
|
anAngel написа: Виж дали ако сложиш японски шрифтове към уина ще можеш да разглеждаш правилно сайтовете им. Разгледай следния Линк
Ау миси много, на мен точно това ми трябваше
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 4:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=144_1231148351.gif) |
Grasshopper |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Съб Авг 06, 2005 8:53 pm Мнения: 380 Местоположение: Sofia
|
Region and Language Options -> Languages -> тикваш двете квадратчета дато со посредата на прозореца
После: Region and Language Options -> Advanced -> в прозореца Code page conversion table тикваш всичко що пише Japanise
Това би трябвало да свърши работа. А,да - като натисняш ОК/Apply ще ти иска диск на Windows от който да инсталира новите неща, тъй чев си подготви един.
_________________ Is it ignorance or is it apathy?
I don’t know and I don’t care.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 4:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Grasshopper написа: Region and Language Options -> Languages -> тикваш двете квадратчета дато со посредата на прозореца После: Region and Language Options -> Advanced -> в прозореца Code page conversion table тикваш всичко що пише Japanise Това би трябвало да свърши работа. А,да - като натисняш ОК/Apply ще ти иска диск на Windows от който да инсталира новите неща, тъй чев си подготви един. ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
А човека ясно си каза, че не иска да го прави това защото нямал място на c:\
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Ное 26, 2007 4:46 pm |
DARK MASTER |
|
|
Аз се оправих за сега. Сложих няколко шрифта и май стана номера. Друго не ми трябва.
Като пусна Share ЕXa ще видим как ще е .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 8:40 pm |
![Аватар](http://angel4e.homelinux.net/share/profile/avatar.jpg) |
anAngel |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
tin_min написа: Ами ако нямам диска, какво да правя? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ще си го свалиш или вземеш от приятел.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 11:03 pm |
DARK MASTER |
|
|
Аka помощ от публиката ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
Требва да ги има тия 230 MB в нета отделно. Та да може да си ги сложиш някуде в Cто да ти ги намери направо като го пуснеш това с азиятските езици да ти се добави. Нали да не ти търси диск.
Но това е шантавия начин. И си немам на представа дали става ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 11, 2008 11:17 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
tin_min написа: Ами ако нямам диска, какво да правя? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Добре де що не си дръпнеш един уин и готово.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|