|
Дата и час: Съб Май 25, 2013 6:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
|
Заглавие: Re: Как се правят .iso файлове?  Публикувано на: Пон Дек 17, 2007 11:51 am |
 |
| anAngel |
| |
 |
|
animefen2007 написа: Някой може ли да обясни как от 1 DVD като копирам информацията мога да я направя на .iso или каквото е там за Daemon Tools?
Кажи какво се съдържа в двд-то: филм, игра, данни(музика,картинки прочие).
Има различни защити на различните оригинални обложки затова не винаги ще ти свърши работа старото копи-пасте.
По принцип за защитени колелца с игри се ползват: clone cd, alcohol 120%, blindwrite.
За двд филми се ползват: clone dvd или някой друг dvd ripper.
За стандартно записани двд-та почти всяка програма за работа със записвача има възможност за правене на имидж.
Аз лично съм доволен от от продуктите на Slysoft
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Как се правят .iso файлове?  Публикувано на: Пон Дек 17, 2007 12:00 pm |
 |
| animefen2007 |
| |
 |
Регистриран на: Вто Май 08, 2007 8:34 pm Мнения: 2350 Местоположение: Пловдив
|
anAngel написа: animefen2007 написа: Някой може ли да обясни как от 1 DVD като копирам информацията мога да я направя на .iso или каквото е там за Daemon Tools? Кажи какво се съдържа в двд-то: филм, игра, данни(музика,картинки прочие). Има различни защити на различните оригинални обложки затова не винаги ще ти свърши работа старото копи-пасте. По принцип за защитени колелца с игри се ползват: clone cd, alcohol 120%, blindwrite. За двд филми се ползват: clone dvd или някой друг dvd ripper. За стандартно записани двд-та почти всяка програма за работа със записвача има възможност за правене на имидж. Аз лично съм доволен от от продуктите на Slysoft
Значи ето я точната ситуация. Моя комп не чете DVD. Ще дам на един приятел DVD-то,което ми трябва. Той ще направи copy/paste,ще го направи на .iso и ще ми го прати по Skype
А на DVD-to има Guild Wars Platinum Edition (GW+GW:EN)
|
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Как се правят .iso файлове?  Публикувано на: Пон Дек 17, 2007 1:19 pm |
 |
| DarkAzazel |
| |
 |
Регистриран на: Вто Яну 17, 2006 1:46 am Мнения: 694 Местоположение: Стара Загора
|
Цитат: Значи ето я точната ситуация. Моя комп не чете DVD. Ще дам на един приятел DVD-то,което ми трябва. Той ще направи copy/paste,ще го направи на .iso и ще ми го прати по Skype А на DVD-to има Guild Wars Platinum Edition (GW+GW:EN)
Защо не вземеш назаем DVD rom-a , на този твой приятел , за да си инсталираш играта ?
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Как се правят .iso файлове?  Публикувано на: Пон Дек 17, 2007 5:34 pm |
 |
| anAngel |
| |
 |
|
DarkAzazel написа: Цитат: Значи ето я точната ситуация. Моя комп не чете DVD. Ще дам на един приятел DVD-то,което ми трябва. Той ще направи copy/paste,ще го направи на .iso и ще ми го прати по Skype А на DVD-to има Guild Wars Platinum Edition (GW+GW:EN) Защо не вземеш назаем DVD rom-a , на този твой приятел , за да си инсталираш играта ? 
А след инсталацията не търси ли оригиналната подложка за игра?
Не съм я играл играта затова не съм запознат с начина й на направия нито производитяля й.
Сигурно ще има крак или нещо подобно в нета но за това ли е купил оригинална игра.
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 17, 2007 7:35 pm |
| DARK MASTER |
| |
 |
|
Ако информацията на DVDто не е много може и да го копираш на CD.
Ма не ми се вярва де, все пак е оригинален диск и точно затова е на DVD щото данните на него са над 700 - 890 MB.
Но може да си провериш  .
Иначе даже и да си инсталриал играта на компа ти и да ти иска оригинален диск за стартирането й. И пак си в гъз щото нема имаш DVD-Rom за постоянно. По принцип е почти винаги така за оригиналните игрите за PC.
Играта не я знам такаче с последното предположение може и да бъркам и както казаха пичовете в другите теми да ти иска само кода дето требва да го пише на кутията.
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Пон Дек 17, 2007 9:16 pm |
| DARK MASTER |
| |
 |
|
|
МИ значи още по добре. Приятеля му трябва само да рипне квото има на диска и да му го прати, нали това са вече инсталационните файлове само.
ISO глупости няма да му трябват. Както разбрах играта се дърпа безплатно от официялния саит ?
Ако е така даже диска май няма защита. Направо копира каквто има в него и му го праща. Смисъл няма нужа от ripвания.
|
|
|
|
 |
|
|
Заглавие:  Публикувано на: Вто Дек 18, 2007 12:20 am |
 |
| dener |
| |
 |
Регистриран на: Вто Юли 03, 2007 1:46 pm Мнения: 1902 Местоположение: Бургас
|
SanD написа: Знам че не е по темата ама да питам се пак: -Ако имаш исо файил дето е по голям от 5 ГБ, кажи-речи 7. Това е един файл, как да го раздробя или да го запиша так че да се сабира на ДВД-та.
не може ли да си купиш 8.5 гб двд
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|