|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 5:04 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 06, 2011 3:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Мм определено проца се е задъхвал. Всъщност пак би трябвало да се задъхва. Изключи подръжката на x264 от ffdshow video и инсталирай CoreAVC Pro v.2. Друг вариант: Ако ти се експериментира и не ти трябват кодеци деинстал на СССР, чист регистри с CCleaner и рестарт. Инстал на чист MPC-HC и виж как се държи. Белким хардуерното ускорение има ефект.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 6:21 am |
Naruto |
AnimeGod |
|
Ха-ха ще ме убиете с тия двд-та. Последните коментари са за същия проблем но с обратните версии. пс. Изчакай да почне анимето и тогава ги избери. Имам предвид да минат реклами и разни логота които вероятно са отделен стриим. Също така може да избереш във View-Options-DVD/OGM език на субтитрите по подразбиране да е английски пък да видим що ще стане...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 7:21 pm |
Naruto |
AnimeGod |
|
devilqk това не е DVD а рип! Друг път ги уточнявай тия работи. Има вариант да са омазани кодеците но казваш че си ги преинсталирал. Другия вариант е при свалянето нещо да се преебало по файла. На мен проблема ми звучи като слаб процесор. Варианти има два. (Обяснено е в първия пост.) 1. Платен: Изключваш поддръжката на ffdshow за х264 и слагаш CoreAVC. 2. Безплатен: Махаш кодеците и ползваш чист MPC-HC ако видеото ти поддържа хард. ускорение. ps. Дръпнах 13 еп. и не забелязах проблеми. Нали знаеш че трябва да пуснеш субтитрите на който пише Japanese? Те са за оригиналното аудио. Тези на който пише английски са за дублажа. Реално са няколко реда с текста на песента и други бележки.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 8:39 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=27185.jpg) |
devilqk |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
Процесора не е слаб... (Pentium(R) Dual-core E5200 2.50GHz).Видео Картата не е слаба Invidia Gforce 9800GT Пробвах и аз 13 епизод еми пак закасняват субтитрите ,а докато бях със по-стария кодек пак 2009 нямах проблеми сложих новите за да мога да гледам Наруто на Джокович релийзите че те са някви страни(848x480 H264 CFR AAC) и там пак ми закасняваха някой работи.С тези кодеци от 2010 се оправи проблема обаче... едно се оправя друго се прецаква .. Ползвам Медиа плеър класика ... някакви други вариянти няма ли ... освен пак да си сложа старите кодеци обаче пък няма да мога да гледам нарутото ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) .. Пробах и със плеъра дето е в кодеците същата работа Не съм запознат със тези работи затова ако говоря безмислици моля не се смейте ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ако можеш да ми кажеш как да настроя "settings"-са на CCCP-ра можеби нещо не прая както трябва..Или някъкъв скрийн ако можеш да ми покажеш нз.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 8:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9464_1273781230.jpg) |
thewizards |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
devilqk написа: Ползвам Медиа плеър класика ... някакви други вариянти няма ли ... освен пак да си сложа старите кодеци обаче пък няма да мога да гледам нарутото ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) .. Пробах и със плеъра дето е в кодеците същата работа Не съм запознат със тези работи затова ако говоря безмислици моля не се смейте ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ако можеш да ми кажеш как да настроя "settings"-са на CCCP-ра можеби нещо не прая както трябва..Или някъкъв скрийн ако можеш да ми покажеш нз. Изтегли си KMPlayer или VLC и всичко ще ти тръгне без проблеми. Ако искаш си инсталираш CoreAVC.Professional и даваш на KMPlayer-a да възпроизвежда с Haali, на мен повече ми харесва така качеството и всичко си върви без проблеми и не се занимавам с кодеци.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 9:08 pm |
Naruto |
AnimeGod |
|
Мм аз се предавам. Настройки не са необходими освен индивидуални за големината на субтитрите. Това е стандартен рип та не е проблем да върви с ffdshow и на доста по слаба машина. thewizards написа: Изтегли си KMPlayer или VLC и всичко ще ти тръгне без проблеми. Ако искаш си инсталираш CoreAVC.Professional и даваш на KMPlayer-a да възпроизвежда с Haali, на мен повече ми харесва така качеството и всичко си върви без проблеми и не се занимавам с кодеци. По добре чист MPC-HC. Той има поддръжка на субтитри + хард. ускорение и наистина се избягват допълнителни платени декодери като CoreAVC. KMPlayer, GOM и VLC могат само да му дишат праха. Но всичко това не променя факта че със СССР върви всичко и проблема не е в него.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 10:09 pm |
Naruto |
AnimeGod |
|
Преди да правиш каквото и да е изтегли някой епизод от тези и пиши има ли проблем със субтитрите? От известно време карам с чист MPC-HC и без кодеци. С него няма да имаш проблеми с релийзите на Джокович. Всъщност "проблема" на релийза не е във видеото или аудиото а в контейнера. Примерно ако го промениш на mkv с MKVMerge ще тръгне от раз. Просто трябва по нова версия на сплитера от тази в СССР 2009. В 2010 е такава и за това върви.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 10:44 pm |
Naruto |
AnimeGod |
|
Имах предвид проблеми с тайминга. Щом няма значи имаш някъв специфичен проблем с релийза на AirGear.
Я кажи с кой Уин си и какво VMR е чекнато в View, Options, Output на плеара? И ако можеш качи снимка на сетингса на 2010 че съм ги дейнсталирал и не помня как изглеждаше.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 10:55 pm |
devilqk |
|
|
С тиминга нямаше проблем дръпнах 1ви еп. нямаше проблеми само тва като сменя на другите анг. субс видях че имаше два. първите бяха някви жалти а вторите бели на тея белите на някои места бяха с грешки ей това с хелоу беше написано странно "you" беше "yu-o" или нещо такова.. С windows xp profesional sp3.... Ето скрийнове със сетинг-са: http://i52.tinypic.com/i4mp3t.jpghttp://i55.tinypic.com/ic45ee.jpgТака са както са си "заводски" ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) А ето и vmr-to: http://i55.tinypic.com/2ag4tmx.jpgВиж и доло в дясно к'ви работи ми излизат мисля че тая зелената стрелка на 2009 пакета не излиза. ПС: Незнам брат много странно с пака от 2009 всичко си е ок .. само тва наруто ... дава откати ... пък сас пака от 2010 ... уш дето трбва да е по-добре варвят си еповето но пък Айра ми дава откат за к'во си говорим.. ако не стават работите смятам да пробвам с к-лите
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 11:07 pm |
Naruto |
AnimeGod |
|
Промени настройката на плеара на View, Options, Output: VMR-9 (renderless)**.
Стрелката е VobSub (VSFilter) и е нормално да излиза. По подразбиране тя пуска субтитрите.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Мар 15, 2011 11:19 pm |
devilqk |
|
|
Значи брат ... само някой от епизодите са проблеми .. ся като правих това което ми каза пробвах върху 8 с него всичко си беше добре с тайминга .. така да се върнем на проблема: По принцип беше тикнато Overly Mixer* направих го на VMR-9(renderless)** както ти ми каза и проблема се реши но сега секи път преди да отворя нещо ми изкача следния error и трява да цъкна ок и да продължа напред ... за да си гледам ето скрийн: http://i56.tinypic.com/140j9ty.jpgАко си видял по горе скрийновете от сетингса на кодеците можеш ли да ми кажеш дали са правилно направени и дали да добавя нещо ? И ако може да ми кажеш как се оправи ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) щот нищо не разбрах и тоя странен ерор wtf?
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|