|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:28 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Пет Окт 08, 2010 9:48 pm |
|
dikidera |
|
|
|
Naruto написа: DARK MASTER това е за обратния процес в които има смъсъл. Но не ми се обяснява за мултимедиините контеинери и това че допотопното ави не подържа примерно vorbis/aac аудио или за субтитрите/шрифтовете. Просто morata явно не е инсталирал каквито и да е кодеци и за това гледа само avi. То и за avi е нужен кодек
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Пет Окт 08, 2010 9:56 pm |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Хъм имах предвид че не ти трябва сплитер за тоя контейнер тъй като е вграден в Джама. Но че ще трябва декодер си прав.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Пон Окт 11, 2010 12:31 am |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Изглежда имаме нова финална версия на СССР. http://www.cccp-project.net/beta/ Поне като съдя по липсата на "Бета" в името на файла. И датата на пускане. Очаквайте следващата на 11.11.2011г...Edit: На пръв поглед всичко е ток.
Последна промяна Naruto на Чет Окт 14, 2010 1:09 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Пон Окт 11, 2010 10:28 am |
DARK MASTER |
|
|
Регистриран на: Съб Сеп 08, 2007 12:11 am Мнения: 1194 Местоположение: UK
|
Дам както и предполагах че ще я пуснат на 10.10.2010 XD. Сега ще я сваля да видя. Дано на верно не е някоя beta и дано има последната свесна версия на MPC-HC. Доста промени май има. http://www.cccp-project.net/wiki/index. ... =Main_Page
_________________ And wrath shall pour, from mouths of steel, on spawns of Satan!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Нед Окт 31, 2010 4:51 pm |
|
kioko |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 05, 2009 10:02 pm Мнения: 200 Местоположение: Hurricane
|
Tapion написа: [url=http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=4094] [/url] Най-добрият плейър - пуска всичко без кодеци, превод на бг, скинове, бла-бла-бла... Корейски по народност. Да, и според мен това е най-добрия плейър :> Отваря всичко без проблем : ) Само да можех да си го направя автоматично да ми се пуска всичко с него,а не с Уиндоус Медиа Плейър.. но нещо не ми се получава. Някой може ли да ми да ми обясни как ?
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 3:22 am |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
Дам най добрия те затова нямат и намерение да му оправят поддръжката на субтитри. Честита ви поредната фин-бъг версия.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Вто Ное 09, 2010 3:13 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
@Наруто - нали, това винаги им е бил много гаден недостатък Предизвиквам някой да гледа, с неговите си субтитри, аниме, в което да върви песен и текста й, заедно с диалозите на героите Затова - инсталация на кодеци (нужни са си и без това, Easy CD-DA Extractor е добър пример за програма, която дава още чрез тях) и вкарване на филтъра за субтитри. Бтв, още съм много благодарен за това, че именно тук бях научен на този трик
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Чет Дек 16, 2010 11:58 am |
maimuneka |
|
|
|
Имам ПСП и мога ли да гледам на него аниме , дали ще стане при конвертиране и дали ще тръгне на конзолата ... Защото нали трябват кодеци за някой от аниметата , търсих за псп дали има направени анимета, открих само Наруто в замунда // не съм му фен // дали може да тръгнат аниметата след като ги конвертирам ??
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! Публикувано на: Пон Яну 31, 2011 2:50 am |
|
Naruto |
AnimeGod |
|
http://sourceforge.net/projects/mpc-hc/files/Гледам че от 9-ти има нова версия на MPC_HC а в сайта седи линк още за старата? Даже преди малко е пусната още една версия. Та това някви бета версии ли са? Edit: Мерси. Вече са написали промените в 1.5.Х
Последна промяна Naruto на Пон Яну 31, 2011 4:48 pm, променена общо 2 пъти
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|