|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 3:25 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Апр 30, 2009 6:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Hyperion написа: Имам въпрос. От VLC player и KM player кое е по-добро? Някой може ли да се опита да направи сравнение като възможности и натоварване на системата ![Embarassed :blush:](./images/smilies/icon_redface.gif) тряа ти кажа, че VLC колкото е превазнасян толкова си и струва. Използвам предимно него (+mplayerclassic) още от около 2 години и нямам никакви проблеми. Айде да не звучи като реклама на космодискthewizards написа: Аз харесвам повече KMPlayer защото има превъртане с бутоните напред и назад, а VLC-то го няма, а аз много го ползвам. Кой себеуважаващ се плеар я няма тая функция? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Юли 14, 2009 2:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9464_1273781230.jpg) |
thewizards |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
AirGear написа: мм.. имам въпрос, тегля си аз аниме което е на 720p ... до тука добре.Пускам го първо с медиа плеър класик, да ама почва да се разминава картината със звука(субтитрите ги има).Пускам през БиСи плеъра, там не се разминава звука и картината(обаче субовете не се показват). Компа е старичък, но малко е вероятно да е от това, защото преди не ми е правило така. 3000+ AMD Sempron 1.8Ghz 512 ram
та въпроса ми е, от какво може да се получава така, и ако може да ми предложите някво решение на проблема ^ ^ Моето решение е VLC или KMPlayer. За да не ти изкарва субтитри на BSPlayer значи нещо не си инсталирал някой кодек както трябва или трябва да слoжиш някоя отметка, но аз не се занимавам с кодеци и плеъри от 2-3 години ако не и повече. Ползвам само KMPlayer всичко си върви идеално в някой от по задните ми постове съм дал линк за сваляне на плеъра. А иначе процесора ти е малко слаб за 720p.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Проблем със субдитри ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 10:47 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Някой се е изгаврил и ти е подменил процесора с по слаб...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Проблем със субдитри ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 30, 2009 10:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Да, объркал е адреса и е влязъл в друг дом на чужд компютър Иналиран преди това някъв допълнителен софутер/кодек/нещо спомени? Пробваш да пускаш h264, досега не си, а не можеш? Какви кодеци ползваш и на каква ОС? ВЛЦ тряя ти е решило проблемите до ся де...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|