|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 12:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Рипване на аниме от пиратските видео касети! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 18, 2009 10:18 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=35549_1247668198.jpg) |
anibalance |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 15, 2009 3:02 pm Мнения: 127 Местоположение: София
|
Преди няколко дена попаднах на VHS-Rip с българско озвучение на The Heroic Legend of Arislan. Бях приятно впечатлен, даже доста се изкефих тъй-като навя в мене онези спомени, когато едно време гледах анимета с пиратско озвучение на касети. И тъй-като очаквам до известно време да пристигнат при мене на DVD, AKIRA и Fist of the North Star (Юмрукът на северната звезда),а за тях знам, че ги е имало на пиратски касети едно време, та въпросът ми е дали биха се намерили хора имащи тези касети, и за които не представлява проблем да ги рипнат, а пък аз ще се пробвам да направя DVD-Rip, в който освен японско и английско аудио да има и българско пък било то и пиратско. Разбира се би могло да се направи рипване и на други заглавия с въпросното аудио.
_________________ [APC] Anime Precise Circle
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Рипване на аниме от пиратските видео касети! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Юли 18, 2009 11:08 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
DVDRip си има отдавна. Вкарването също е лесно виж синхронизацията как ще направиш ми е интересно? Пробвай с The Heroic Legend of Arislan да видиш за какво ти говоря. П.П. Иначе имаше разговор и за The Venus Wars но човека явно се е отказал. viewtopic.php?f=29&t=26784
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Рипване на аниме от пиратските видео касети! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 19, 2009 12:12 am |
anibalance |
|
|
Perfect-Blue, като казваш, че 99% имат сорс в нета това значи ли че ги има някъде с бг озвучението, защото аз търсих бая но не ги намирам с бг аудио. Иначе всички тези анимета не 99% ами направо 100% от тях си имат релийзи и то бая. Иначе за Акира съм поръчал DVD релийза на Manga Video от 2003, който мисля че ще е по добър от тeзи на Pioneer тъй-като има и ремастеред версията и старата оригинална версия, а за Юмрука новата ремастеред версия от 2009, която като гледам клипове изглежда супер добра.
Последна промяна anibalance на Нед Юли 19, 2009 12:26 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Рипване на аниме от пиратските видео касети! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 19, 2009 12:32 am |
anibalance |
|
|
Японско и английско да, аз лично на Акира съм гледал няколко релийза и все от Peoneer версията. Edit: Иначе като казваш, че от 5 години си ги заебал тия касети да разбирам ли, че е затруднение да направиш евентуален рип.
Последна промяна Moon на Нед Юли 19, 2009 1:02 am, променена общо 1 път |
Reason: Ползвай бутона "едит". |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Рипване на аниме от пиратските видео касети! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Юли 19, 2009 1:04 am |
anibalance |
|
|
Жалко едно време гледах Akira, Venus Wars-a, A Wind Named Amnesia, VHD, Odin на подобни касети и мисля бяха озвучавани все от един човек, специално Юмрука не ми е попадал на такава касета, но разбрах, че и него го е имало, а той ми е също едно от любимите. Просто мисля, че ще е бая готино редом с японско и английското аудио да има и българско.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 9 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|