Дата и час: Сря Фев 05, 2025 3:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Pricele$s [J-Drama][BGsub - 1-5]
МнениеПубликувано на: Пет Ное 02, 2012 1:24 pm 
Аватар

Изображение

TV Show: Priceless
Romaji: PRICELESS~Aru Wake Nedaro,n namon!~
Japanese: PRICELESS ~あるわけねぇだろ、んなもん!~
Director: Masayuki Suzuki
Writer:
Network: Fuji TV
Episodes:
Release Date: October 22, 2012 --
Runtime: Mondays 21:00-21:54
Gener: Comedy

Фумио Киндаичи, началник отдел "Бизнес-развитие" в Miracle Thermos, е спечелил любовта на подчинените си и доверието на ръководството. Благодарение на характера му трудните преговори много често протичат успешно. Но един ден собственикът на компанията умира. По официална информация мястото му ще заеме единственият му син Тоичиро. Но умиращият прошепва на смъртния си одър нещо, от което на Тоичиро му настръхва косата... Малко след това Киндаичи става жертва на поредица нещастия - обвинен е в кражба на информация от фирмата, уволняват го, губи си телефона, а за капак жилището му е разрушено от експлозия на газ. Останал без работа, без пари и апартамент, Фумио намира подслон при две бедни хлапета. И постепенно научава колко е по-трудно да се изработят 500 йени, а не 500 хиляди и кои са всъщност безценните неща в живота...

ЛИНКза гледане онлайн

ЛИНК за директно сваляне (задължителна регистрация, безплатна е) * не винаги бачка!

ЛИНК за торенти за сваляне на RAW-овете (има сийд доволно)

АНГЛИЙСКИ СУБТИТРИ

БГ-субс еп. 1
БГ-субс еп. 2
БГ-субс еп. 3
БГ-субс еп. 4
БГ-субс еп. 5

* Поради невъзможност да гледам титрите с картината от 1 еп. нататък съм редактирала келявия тайминг на английските субси само на слух и на око, зяпайки онлайн. За жалост нямам време за много заигравки, така че сигурно така и ще си останат засега...

Последна промяна kcekce на Пет Мар 15, 2013 4:42 pm, променена общо 10 пъти

Профил  

Заглавие: Re: Link: Pricele$s [J-Drama][on]
МнениеПубликувано на: Нед Ное 18, 2012 3:07 am 
Аватар

БГ-субс за 1 еп. http://dox.bg/files/dw?a=9f541637d2

Ако някой е теглил от предния даден линк, да повтори с този, тъй като редактирах изцяло таймкода;)

+ БГ-субс за 2 епизод, за който още нямам avi и по този повод не мога да си го изгледам със срт-то - http://dox.bg/files/dw?a=858979ad00 Предупреждавам - НЕ съм гледала съба за 2 еп. с картината, титрите са надписани върху таймкода на английските субтитри 8) Ще поправя таймкода (където има нужда), когато се сдобия с avi.

EDIT: + БГ-субс за 3 еп., отново по "английски" тайминг - http://dox.bg/files/dw?a=d906a31e5e

EDIT2: Добавени субси за еп. 4 ;)

Пускайте си субсите с драг-дроп, името им не съвпада с никой от рилийзите. Добавям линк за сваляне на RAW-овете от daddicts горе. :hat:

EDIT3: Добавени субси за 5 еп.

Профил  

Заглавие: Re: Link: Pricele$s [J-Drama][on]
МнениеПубликувано на: Чет Мар 07, 2013 3:09 pm 
Аватар

Първия епизод ме израдва. :lol: Горкия, ама въобще не предполагаше, че ще му се случат толкова неща.
Ще си изгледам.

Макар че аз гледам с английските субове, нека да кажа и едно "браво" на тебе, че си тръгнала да го превеждаш. Много занимавка си е, но щом си успяла до 5-ти да докараш... :)

Профил  

Заглавие: Re: Link: Pricele$s [J-Drama][on][BGsub - 1-5]
МнениеПубликувано на: Пет Мар 08, 2013 2:59 pm 
Аватар

Аз дропнах превода до пети, щото се оказа, че от Ийстърн Сприт са се захванали вече двама да го дълбаят:) Да си кажа и тук, да не чака някой трескаво превод на 6 еп. и нататък.

Профил  

Заглавие: Re: Link: Pricele$s [J-Drama][BGsub - 1-5]
МнениеПубликувано на: Пет Май 03, 2013 3:30 am 
Аватар

Впрочем сериалът ужасно много ми хареса и бих го гледала пак...

Но за какво да го гледам пак напразно:) Ако някой има претенции за субсите, които са направили от Eastern Spirit, да си каже:) С удоволствие ще го подбарам пак - сигурно не бързо, но пък за сметка на това със сигурност;)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]