Дата и час: Съб Мар 01, 2025 12:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Hungry! [J-Drama]
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 5:23 pm 
Аватар

Изображение

Title: ハングリー!
Title (English): Hungry!
Format: Renzoku
Genre: Food, romance
Episodes: TBA
Broadcast network: Fuji TV
Broadcast period: 2012-Jan start
Air time: Tuesday 22:00

Еисуке е на път да навърши 30 години, влачейки все така неуспешната си музикална кариера като басист в рок-банда. Въпреки че майка му държи семеен ресторант за френска кухня и въпреки че като по-млад е спечелил редица награди за готварския си талант, бунтарът отказва да стане готвач и упорито продължава да свири... Докато майка му не умира внезапно, оставяйки както самия Еисуке, така и своя съпруг-неудачник без финансова подкрепа. Ресторантът бива взет от безскрупулен мениджър и прекръстен от Le Pеtit Chou на Gasterea. Еисуке решава да зареже музикалната кариера и да открие семейния ресторант на ново място, започвайки всичко от нулата. Бившите членове на групата му стават негови помощник-готвачи, а в сюжета се намесва и симпатичната фермерска щерка Чие, която буквално се влюбва до полуда в ястията на рокаджията, а по-късно и в него самия...

ЛИНКОВЕ ЗА СВАЛЯНЕ (тук мисля че ще ги обновяват по-редовно от мен, а и дават за няколко сървъра накуп)

Тъй като предните нещо се туткат с вече излезлия 6 епизод, ето едно друго място с линкчета за mediafire:

ЛИНК

ЛИНК ЗА ГЛЕДАНЕ НА СТРИЙМ

1 еп. БГ-субс

2 еп. БГ-субс

3 еп. БГ-субс

4 еп БГ-субс

5 еп. БГ-субс

6 еп. БГ-субс

7 еп. БГ-субс

8 еп. БГ-субс

9 еп. БГ-субс

10 еп. БГ-субс

11 еп БГ-субс

* Забавни лафове от сериала:

"- Лапнала си по него! - Не съм, просто не мога да спра да мисля за готвеното му. - Майка ми казваше, че любовта на мъжа минава през стомаха... Ти си се влюбила в него през стомаха си! Толкова типично за теб!"

"- Ама ти не й ли знаеш името? - Зарежи тия момичета, сега омарите са по-важни. Само като си представя синьото телце на омарчето, и ми иде да си го взема в леглото тази вечер!.. - Знаеш ли, ти май си нещо извратен."

"Японците предпочитат да посещават места с посредствена кухня, но с приветлив персонал. Ти какво би предпочел - къри с вкус на лайно или лайно с вкус на къри?"

* Офтопик - освен че самият сериал е много приятен и забавен, не мога да не му се радвам особено много, при положение че сякаш са копирали по мен главния герой - за музикални интереси, за възраст, зодия, рождена дата, че даже и за кръвна група :doh: Така че близнакът ще се следи ;)

Последна промяна kcekce на Вто Апр 10, 2012 10:16 am, променена общо 14 пъти

Профил  

Заглавие: Re: Link: Hungry! [J-Drama]
МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 8:23 pm 

И аз го следя. В Спирита сме спретнали доста посещавана тема - http://www.easternspirit.org/forum/inde ... topic=5756 - чак образа на "малкото зелче" Осаму Мукай сериозно сме разнищили.
За момента леко странят от музиката, но как да ги вини човек с тези вкуснотии, които приготвят? Ако се надяват на Шохей да пее, едва ле ще се получи. По-скоро Кавабата може да ни изненада с нещо в стил Chemistry.
Отлично измислено, събрано и изиграно.
Бяха прибавили и интересен комедиен нюанс, който в определени моменти ме разсмя от сърце. Сцената със сервитьорката беше епична! Актрисата е уникална. Горо е идеалният злодей. Помня подобните му изяви в Хана кими и 13-те убийци.

THE BAWDIES се включват с песента на финала - http://vimeo.com/36043079

Още култови моменти от еп.2.
* Муцуко-сан е истинска Майонака-сама. Но е толкова непохватна, когато се суети около посетителите, че винаги очаквам да се случи нещо уникално смешно. Гледала съм актрисата в Sexy Voice and Robo и в TROUBLEMAN. Родена е за комик!
* Надписите на ястията по ръцете направо ми върнаха носталгията по Antique
Малките Джонита имат свой представител в лентата. Сато Шори от новодебютиралата група Sexy Zonе играе малкото братче на Такимото Миори.
Изображение

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 9:35 pm 
Аватар

Хмм, "зелче" ли, аз по-скоро си го представях като "малката ми зелчица" :lol: Въпрос на вкус ;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 06, 2012 9:56 pm 

Този прякор много ще отива и на героинята на Такимото Миори, която с удоволствие си похапва от апетитните ястия.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 09, 2012 1:27 am 
Аватар

1 до 6 епизод са преведени на български с качени линкове за сваляне на СРТ-тата в първия постинг. Праскам ги доста набързо, така че ако е останала някоя грешчица, ще ме прощавате :jester:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 24, 2012 12:40 pm 
Аватар

Най-сетне и 7 епизод (но още непреведен) - ЛИНК

EDIT: Добавен превод на български за 7 еп. и бонус от по-активните фенове на сериала - директно сваляне на епизодите от 1 до 7:

Покрай "зелчето" и "зелчицата" ме присърбяха ръцете да направя "Широяма-чан" на "Широямичка", а "Чие-чан" на "Чиенце", ама се въздържах :lol: Enjoy... anyone? :vicious:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 01, 2012 10:59 am 

След изгледан еп.7 мога да кажа, че продължават да ме радват. Пооплетоха нещата за момента и май ще продължат да ги омотават още повече. Лошо няма, стига да има смях.
Двамата помощници-готвачи се направиха на игноранти в този епизод. Вероятно усещат, че с готвенето няма да я бъде и отново ще се преориентират към рока.
Шохей ме разсмива максимално. Чудя се, как ли ще изглежда в мелодик дет метал банда?! Бакаааааа!
Изображение
Французинът като по поръчка дойде в ресторанта. Очакваше се да хареса новите специалитети и кawai chiisana gasrtonom. Жалко, че не успяха да се възползват от ситуацията. Накрая съсипаха доброто впечатление и то пред погледа на злодея Горо. Но поне го направиха със стил. Хахаха!
The Bawdies бяха гости за момент в ресторанта.
Малкият Сато Шиори също започна да хитрее. Прави невероятни физионимии, но неведението му е привидно.
Изображение

П.П. Пуснах линк към тукашната тема в Спирита, че там много хора ще гледат с бг субтитри - с благодарности и кредит.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 02, 2012 12:40 pm 
Аватар

Мерсии, ще се радвам субсите да са от полза на някого, освен че на мен ми доставят живо удоволствие:)

За това как се минаха с "подозрителното старче" направо яд ме хвана. Тъкмо си мислех, че това ще е големият им старт към успеха :roll: А и татенцето веднъж в живота си да свърши нещо полезно за бизнеса - и ей на :lol:

EDIT: Добавени субтитри за 8 еп.;) Самият RAW може да се дръпне от ТУК.

ЕDIT 2: Ега ти мистерията - в dramacrazy 10 еп. е преведен преди 9 :dull: Сори за забавянето, но ще продължавам да си чакам НЯКОЙ да се сети да преведе 9 еп. на английски...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 20, 2012 1:34 pm 
Аватар

Добавен превод на 9 еп.;)

EDIT: Добавен превод и на 10 еп.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 10:17 am 
Аватар

Добавени български субтитри за 11 (последния) епизод;)

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 10, 2012 10:57 pm 
Аватар
Модератор

Браво за субтитрите. Сериалът наистина беше много приятен.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 12:39 pm 

Съгласна съм с kcekce. Радвам се, че не завърши като Антик, но имаше нещо, което към края ми липсваше, за да задържи интереса ми изцяло.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 11, 2012 4:32 pm 
Аватар

Ами само Асо ми се видя някак... изкуствен. Сякаш беше вкаран вътре само за заплитане на сюжетната линия. А и малко не му разбирах дейстията понякога - защо докарва омари на заведението с цел да го съсипе например?? :confused: Иначе всичко ми хареса много, особено някои забавни моменти, като онова "сякаш чух мелодийката game over от Супер Марио" или "125 грама, размер С":lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2012 1:23 am 
Аватар

Асо беше необходима фигура да се разгърне таланта и любовта на Ейсуке към готварството, но подкрепям, че сам по себе си беше странен. Краят е невероятен, защото крещи за филм-продължение. :lol: Отношенията м/у Ейсуке и Чие е толкова приятна, няма начин да не дадеш едно oh~ всеки път, когато тя плаче за сладката несподелена любов. Е, поне аз го правя може би с желанието нещо повече да се случи, но предвид ейсукеХмария - like the sweetest couple i've seen on a drama, няма по-идеална връзка м/у двама души каквата е по-горе споменатата. Героят на Таку по-скоро е такъв какъвто е Асо от постa на kcekce.

Oh well, special service - F.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Окт 04, 2012 11:52 am 
Аватар

Е как бе, Таку просто си падна по малката зелкаджийка :lol: Че и на финала има изгледи да започне едно steady излизане с нея. Нищо нелогично не видях в действията му - натрисаше се в ресторанта, когато нямаше къде другаде да отиде, биеше си шута, когато си мислеше, че прави големия си "пробив" и изобщо действаше изключително в полза на финансовите си интереси, възможностите си за забавление и личните си мераци. А на Асо не знам какъв му беше проблемът - да има сума ти първокласни ресторанти, да изгони Ейсуке от собствената му територия и въпреки това да се занимава с глупости...

BTW и аз се надявам на един пълнометражен спешъл - не за да стане нещо кой знае какво, а просто защото вече ми залипсваха героите и взаимоотношенията им:)

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]