Yamashita Tomohisa as Kamiya Naoki (shooting guard)
Mizobata Junpei as Hatano Shuji (shooting guard)
Kaneko Nobuaki (金子ノブアキ) as Yoyogi Ren (forward)
Aoki Munetaka as Moriguchi Shuto (forward/center)
Nagai Masaru as Utsunomiya Toru (team captain)
Ishida Takaki (石田剛規) as Saga Hiroaki
Management
Ogi Shigemitsu as Ashikaga Kunimitsu (company director)
Ito Hideaki as Kawasaki Tomoya (head coach)
Kanada Satoshi (金田哲) as Kasukabe Yoshio (team manager)
Kawashima Akiyoshi (川島章良) as Matsuyama Ryosuke (trainer)
Ayana (綾那) as Saeki Kaori (official photographer)
Cheerleading Squad
Aibu Saki as Nanami Natsuki
Komatsu Ayaka as Kanazawa Shion
Music Students
Kitagawa Keiko as Shirakawa Riko
Kanjiya Shihori as Ebina Mai
Kamiya Family
Maya Miki as Kamiya Makiko
Oomasa Aya as Kamiya Yuri
✐Synopsis:
Kamiya Naoki is a salaryman who belongs to his company's basketball team. Despite his appearance, he is completely weak under pressure when it comes to work and romance. Although he has a girlfriend, he falls in love with a spirited and cheerful woman who is unable to be straightforward.
Award:The LINK TOCHIGI BREX basketball team guested in episode 1 as JC ARCS' opponent.
Saaa... не беше кой знае колко добро начало. Може би като за спортна драмичка липсваше по-реална и естествена игра, застъпен е повече романсъ... [последното, подобно, което съм гледал ме разочарова -> Pride, надявам се да не се получи същото с туз сериал]
//този постер от the tv радва, но Yamapi пак изглежда като застрелян XD
Оупънингът много ми хареса, серията не беше кой знае какво, средна работа, но да се надяваме да стане по-добро. Ямапи не ме кефи с таз прически и малко не си го представям като баскетболист, а и не съм гледала анимето, но от резюмето и малко клипчета в ютуб, няма много общо с live-actiona.
Наистина не беше кой знае какво първият еп., но все пак е изненадващо смислен, имайки предвид айдъл-бишитата, накиснати по ваните Можеха и само на това да разчитат за рейтинг, пък те дори сюжет заплетоха.
И BTW - луди ли сте, Pride е велика драма
Заглавие: Re: Link: Buzzer Beat [J-Drama]
Публикувано на: Пон Юли 27, 2009 8:35 am
SSJ Kisoso
Адски сладко сериалче :') Riko и Naoki са супер сладки заедно. Историята ми харесва 8Д отдавна ми се гледаше романсче, а и това че има баскет е в плюс (fan desu :'D). Най-странното е че Natsuki изобщо не ме дразни, струва ми се че наистина харесва Наоки, ама той изобщо нищо не прави с нея бе как може тъй >>
Вече почнах да свиквам с косата на Pi-chan 8') даже ми се струва секси, ахахаха. ~айде да излиза 5ти еп че тамън почна да става интересно.
Че той излезе Историята, като че ли профуча пред очите ми и много бързо се разви. Да добавя, че Рико играе страшна сладка роля (ганбарее минна-сан)///....
*тюх*тюх*тюх* ~невероятен сериал, или по-скоро бих казал, страхотни актьори, изиграли тази толкова предвидима история. XD Повтарящите моменти (, които не бива да се бъркат с 'разтягания на локуми') понякога ти се впичат в кожата и искаш да превъртиш няколко секунди/минути напред, но устоях на тъмната страна и не съжалявам XD Много свободна атмосфера през всичките серии, с няколко мелодраматични развръзки, но добре замъглени с приятната роматика. Странните ми вкусове биха дали максилна оценка за сериала... ^^