|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 12:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Link: Antique Bakery [K-movie] Публикувано на: Чет Яну 03, 2008 6:06 pm |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
Току що разбрах и още подробности около филма, който се очаква и направо ме сърби устата да си ги кажа. Вече бе споменато някъде, че това ще е филмовия дебют на Kim Jae Wook познат ни от Сoffee Рrince. Дотук добре, още по-хубавата новина е, че ще му партнира и Joo Ji Hoon - the cool prince ^^ от Goong. Филмчето се разказва за една пекарна, която е уникална като се почне от вкусотиите, които се правят в нея, приборите, посудите, които са антики и се стигне до главните действащи лица - сладкаря, шефа и двамата сервитьори. Всеки от тях е интересен и неповторим като характер и държание..... Единият от сервитьорите е бивш боксьор, който толкова обичал сладкото, че решил да стане сервитьор там (гледах началото на японската драма, ама е с лошо качество, та, там го даваха боксьора как набива някаква паста, каква идилична картинка!). Имаше и някакво изявление, че очичките на героят на Kim Jae Wook щели да шарят малко в повече по мъжете наоколо (може и да не съм разбрала правилно ама навсякъде се говореше за някакви мъж Х мъж отношения, които заради японската драма били яко орязани, за филма сигурно само намеци ще има). Най-вече се заглеждал по Joo Ji Hoon, ама то кой не би го направил ^^. В рецензията подчертаха ОБАЧЕ, че Joo Ji Hoon харесвал жени(!!!) и нямал и грам такива наклонности. Хаха, май ще бъде доста забавно. Всъщност, да, разказва се за живота на 4ма мъже. Някой в интервютата се възмущаваше, че актьорския състав бил само от мъже или почти изцяло....Е, ще почакаме и ще видим. Но тъй като е имало японска драма, която както казаха била много добра, трябвало доста да се постараят за корейския филм. Пускам няколко снимки на Kim Jae Wook от снимките на филма. Няма какво да си говорим, той е неотразим!!!! CD1: http://www.megaupload.com/?d=KAQ661M3 sub1: http://www.megaupload.com/?d=64TRE1JV CD2: http://www.megaupload.com/?d=Z548YSNO sub2: http://www.megaupload.com/?d=AJ9S9DA3>MANGA< Info | Online| Download
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 03, 2008 7:43 pm |
|
Aerith |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 28, 2005 4:13 pm Мнения: 1115 Местоположение: USA
|
Well, мислех да си замълча, но ....като човек който боготвори 'Антик' - японската драма, няма как да не си кажа мнението и за филма.
Първо, за драмата -- не съм чела нищо относно кой какво разправя за нея, но аз я обожавам до мозъка на костите си!!! Хомо намеците идват от това, че драмата е правена по шоунен-ай манга , ииии определено имаше такива моменти, които на няколко пъти ме свалиха от стола, ама буквално ...страхотна атмосфера, страхотни персонажи ...които между другото са шеф, майстор-сладкар (който по една си причина мразеше жени и затова всички го мислеха за гей ^^, обаче като се появи Koyuki (актрисата от Kimi wa Petto) и му разказа играта ), сервитьорчето (момчето-боксьор всъщност е небезизвестният Такизава Хидеаки от Tackey & Tsubasa ) и бодигардът на шефа (който когато не е на пост играе ролята на сервитьор и домакин). Та м/у шефа и бодигардът също имаше някакви такива ....ъъъм.... намеци ...и после имаше и м/у Таки и сладкарят (Fujiki Naohito) ^^. Страхотна драма, жалко наистина, че я няма с добро качество, но аз определено не съжалявам, че я изгледах и с лошото, както казах поносимо е, а и драмата наистина си заслужава!1 И има страхотен ОСТ ..ииии дам, съжалявам, че се отплеснах, но просто исках да си кажа мнението.
Сега, относно филмът -- не знам доколко ще се справят и ще успеят да вникнат в ролите си актьорите, защото ...определено ще им трябва време ..а не знам дали филмът ще го позволи ...може би ще го орежат наистина гадно -_-
Жени в драмата имаше, но те бяха сложени или с точно определена цел, или като украса, не се наблягаше толкова на тях, с изключение на Коюки, която се появяваше във всеки един епизод, за да се ровичка из миналото, настоящето и бъдещето на сервитьорчето ^^. Ах, Таки, Таки, толкова сладък гръб има това момче ...не знам защо, ама като го гледах и така ми се искаше да му скоча ...чувствах се досущ като Чаегьон от Goong Ма като сме раждани в една и съща дата, предполагам, е нормално да сме еднакво щурави ^^
Надявам се наистина да не го окепацат филма, въпреки, че честно да си кажа, нямам особени очаквания ...едно, че едва ли ще видим това, което всъщност трябва, а това са близостта и приятелството на тия четирима сладури, заедно с историята на всеки един от тях и т.н. Пък корейците не са толкова напреднали в тази област, ми се струва, така че за тях това ще е повече като експеримент, отколкото като нещо сериозно. И второ, драмата си е просто страхотна! И наистина ше трябва доста да се потрудят и режисьори и актьори, че да задържат интереса, особено на дамската публика (за която и е предназначен филмът ^^)
ПП: Сега, като погледнах скрииншотчетата -- много осъвременена ми се струва 'сладкарницата', в което няма лошо де ^^ ...ако го пренасат в наши дни, още по-добре, тъкмо да има съпоставки м/у двете версии ^^.
_________________ 『 t・o・r・n ♥ 』 //♥tumblr♥//♥last.fm♥
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 03, 2008 9:18 pm |
ukio |
|
|
|
Актьорският състав включва още Yoo Ah In (Boys of tomorow). Choi Ji-ho, който направи дебют в драмата Time Between Dog and Wolf ще играе бодигардът на Joo Ji Hoon.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Яну 03, 2008 11:16 pm |
|
salsuri |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 19, 2007 10:57 am Мнения: 171 Местоположение: bishi~world ^^
|
Аааа, Aerith, за японската драма просто ми взе думите от устата за някои неща!!! Но не ги написах, защото реших, че много ще се отплесна. БТВ, на мен също ми се гледаше драмата и да, видях кой играе и това още повече ме подбуди (яката мацка от Kimi wa Petto!!!), има торенти в д-аддиктс, обаче не намерих никъде субтитри. Ако ти имаш, още утре я пускам темата, от теб суб. И наистина мисля, че ще има интерес и би било хубаво да се изгледат и двете за съпоставка, най-малкото японско/корейско кино, екранизация по един и същ сюжет....хм....макар и в различни "дисциплини".
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 7:56 am |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
Нямам търпение да видя доколко ще си позволят корейците, като че ли след "Кофи Принс" набират скорост в "забранените води"
Салси-чан, ти обаче както си го подхванала "японеца" сигурно и номера на гащите му вече знаеш xD
Преди време си бях изтеглила един рандъм епизод на японската драма, но беше с лошо качество, прецъках го набързо и го изтрих. Сега обаче, като прочетох поста на Aerith, изглежда съм допуснала огромната грешка да не му обърна достатъчно внимание, най-малкото заради актьорския състав: Коюки, Таки и най-вече Фуджики, когото всеки път виждам в различна светлина, но може би най-много ме впечатли с ролята си в "G@me".
Така, по темата, да си направя разбор кой на кого съответства:
Joo Ji Hoon --> собственик <-- Shiina Kippei Kim Jae Wook --> сладкар <-- Fujiki Naohito Yoo Ah In --> бивш боксьор/сервитьор <-- Takizawa Hideaki Choi Ji Ho --> сервитьор/бодигард <-- Abe Hiroshi
<--->
Само едно се чудя......ъъъм.....дали скоро Ким Дже Ук ще получи роля извън кухнята?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пон Яну 07, 2008 1:00 pm |
|
salsuri |
|
|
|
caprice06 написа: Салси-чан, ти обаче както си го подхванала "японеца" сигурно и номера на гащите му вече знаеш xD
Не, не ги знам, ама някой ако знае, да свирка . Ех, какво да се направи, сега като си гледам скрийншотовете от Кофи принс, които не са малко именно заради него, стигам до заключението, че тоя човек не ми изглежда бозав или не добре на нито един кадър!!! О.о caprice06 написа: Само едно се чудя......ъъъм.....дали скоро Ким Дже Ук ще получи роля извън кухнята?
Все в кухнята, все в сладкарския бизнес....дано не си развали хубавата фигура, момчето. БТВ, забелязвате ли напоследък колко много "кулинарни" филми излязоха? И то за супер малък период от време. Май народа осъзна, че това е една от малкото сфери, които са били филмирани. Та то Кофи принс, Антик (японски, корейски, какъвто щете), западните филми дето са на тая тематика няма да ги споменавам.....
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 25, 2008 7:32 pm |
|
caprice06 |
|
|
Регистриран на: Чет Мар 09, 2006 6:25 am Мнения: 1755 Местоположение: 22-4 Shinsu-dong, Mapo-gu, Seoul 121-854, South Korea
|
WOW, хора, няма да повярвате какво ми се случи днес!!!! Тъкмо кацнахме в Сеул и на летището видях "гофретаджята", Ким Дже Ук...или някой, който зверски приличаше на него!!!! За момент се изкуших да го светна колко известен е не само в Корея , обаче саковете, дето влачех, смачкания вид, в който бях и странните погледи на хората, които бяха с мен, ме отказаха... Възможно е и да не беше той, защото хората около него не показаха никаква реакция, но, по дяволите, тооооолкова приличаше с високите си изсечени скули, нослето и разбира се страхотната си дълга коса *безвъзвратно се размазва*
Бтв, беше с лек мустак и ако някой попадне на негови скорошни мустакати снимки, сещате се какво значи това...
Не знам дали ще има инфо, че се е върнал отнякъде, не е задължително да е чужбина.
П.С. Салсурче, ако беше с мен, лелеееее....
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Юни 25, 2008 8:17 pm |
ukio |
|
|
|
Това е прекрасна новина! Според мен наистина е бил той (ако съдя по описанието). Нови негови снимки почти няма, но пък Joo Ji Hoon е с лек мустак на снимките от Antique. Нищо чудно и Jae Wook да е последвал примера му.
От друга страна, си мисля, че дори и да не е бил той, тази среща със сигурност е направила денят ти по-хубав, нали?
П.П.: Как е в Сеул? Ако имаш възможност да направиш снимки, покажи ни ги.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Юни 28, 2008 8:35 pm |
|
caprice06 |
|
|
|
В японската версия е било орязано, защото е сериал, а по ТВ-то винаги има цензура. Затова сега разчитам на това, че е филм, въпреки, че не съм сигурна доколко корейците ще прегърнат идеята^^"
Дже-укииииии, бейбиии <3 <3 Извинете ме, още не съм на себе си, шокът беше голям^^"
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|